Life

Jupiter retrograd în zodia Berbec! Ce ne așteaptă pe toți la sfârșitul lunii iulie 2022

Jupiter devine retrograd în zodia Berbec din 28 iulie 2022. Ce aduce acest fenomen astrologic? Pe cine avantajează și pe cine dezavantajează? Mai mulți nativi trec prin situații grele.
20.07.2022 | 16:11
Jupiter retrograd in zodia Berbec Ce ne asteapta pe toti la sfarsitul lunii iulie 2022
Jupiter retrograd în zodia Berbec. Foto: modernmysticworld.com
ADVERTISEMENT

Planeta Jupiter va intra în mișcare retrogradă începând cu data de 28 iulie 2022. Planeta va avea un mers invers și se va afla de la sfârșitul acestei luni în zodia Berbec. Ce ne așteaptă?

Jupiter retrograd în zodia Berbec sau… acel moment când greșelile trecutului trebuie plătite

Atunci când Jupiter este retrograd, trebuie să ne așteptăm să ne confruntăm cu anumite acțiuni ale trecutului, în special cu greșelile făcute în viețile anterioare.

ADVERTISEMENT

Revenirea la zodia Berbec vorbește în special de karma de agresivitate. Berbecul, zodie de foc, cu Jupiter în semnul său, de data asta nu ca marele benefic, ci în calitate de povățuitor, de jandarm chiar, va avea de înfruntat o serie de situații destul de complicate.

Nativii de foc vor fi extrem de încercați din punct de vedere sentimental, mai ales până în primele zile ale lunii august 2022. Taurii recurg la tot felul de tehnici de a evita responsabilitățile pentru ce au făcut în trecut. Jupiter le atrage atenția că nu pot fugi prea mult de anumite greșeli, mai mult sau mai puțin voite.

ADVERTISEMENT

Gemenii comunică foarte bine în perioada care urmează. Au un talent în a întoarce toate lucrurile în favoarea lor demn de invidiat. Vor ieși cu bine din orice încurcătură, mai ales din belele în care i-au băgat ceilalți.

Racii tac și fac. Pentru ei, Jupiter retrograd are un impact ușor diferit față de restul zodiilor. Nativii de apă sunt mai concentrați pe muncă, mai focusați pe țelurile lor imediate.

ADVERTISEMENT

Balanțele și Scorpionii, față în față cu dușmanii

Leii au Luna Nouă în semnul lor, fenomen care se produce tot pe 28 iulie. Jupiter vine și le întărește anumite convingeri. Îi face mai atenți, mai chibzuiți cu ce spun și ce fac mai ales în relațiile cu prietenii. Fecioarele trebuie să obțină maximul de lucruri posibile cu minimul de resurse. Vin câteva provocări majore pentru ele.

Balanțele și Scorpionii împărtășesc oarecum același destin cu privire la impactul lui Jupiter retrograd asupra lor. Ies din zona lor de confort și vor avea de furcă de acum înainte cu oameni pe care nu îi au la inimă.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii sunt feriți de probleme. Cu toate acestea, pot apărea mici remușcări legate de trecutul lor, de deciziile pe care nu au avut curajul să le ia pentru binele celorlalți.

Capricornii dau față cu comportamentele agresive pe care le-au avut față de oamenii lor dragi. Nativii de pământ au de făcut niște plăți karmice. Cât despre Vărsători, aceștia pot pierde bani din cauza egoismului lor, iar Peștii rup niște legături toxice.

 

ADVERTISEMENT