Life

Jupiter retrograd în zodia Pești din 20 iunie 2021. Se refac relațiile între oameni. Urmează perioada vindecării spirituale

Jupiter devine retrograd în zodia Pești începând cu 20 iunie 2021 și produce o serie de efecte asupra tuturor în perioada următoare.
15.06.2021 | 12:50
Jupiter retrograd in zodia Pesti din 20 iunie 2021 Se refac relatiile intre oameni Urmeaza perioada vindecarii spirituale
Jupiter retrograd în zodia Pești pe 20 iunie 2021. Foto: newsbeezer.com
ADVERTISEMENT

Cu Jupiter retrograd în zodia Pești din 20 iunie 2021, vom avea parte de tot felul de momente cruciale în zona relațiilor noastre, fie că este vorba despre partenerul de viață sau familie.

Jupiter va fi în această fază retrogradă până pe data de 28 iulie în zodia Pești. Din punct de vedere astrologic, această lună este de vindecare spirituală în primul rând, de reconectare cu Divinitatea.

ADVERTISEMENT

Se fac și desfac relațiile interumane, căci în luna următoare vom trece prin tot felul de etape edificatoare. Multe din credințele noastre ar putea fi răsturnate pentru a reveni la originile noastre din punct de vedere spiritual.

Jupiter retrograd în zodia Pești din 20 iunie 2021: efectele asupra tuturor

Cu alte cuvinte, apropierea de forțele Cosmosului se va accelera începând cu data de 20 iunie 2021. Este una dintre cele mai benefice date ale întregului an!

ADVERTISEMENT

Așadar, vorbim despre vindecare și bunăstare, despre lecții de viață învățate și despre depășirea unor etape dificile.

Berbecii sunt extrem de încrezători în forțele lor și caută tot felul de resurse financiare noi. Jupiter le dă idei de afaceri.

ADVERTISEMENT

Taurii nu sunt foarte avantajați de acest fenomen, mai ales la începutul lunii iulie. Trebuie să repare niște greșeli pe care le-au făcut în relațiile lor de prietenie. Vezi detalii aici.

Gemenii sunt puși în fața unor fapte împlinite și se vor lăsa duși de val. Cât despre Raci, aceștia intră într-o perioadă de regenerare spirituală din temelii.

ADVERTISEMENT

Leii rup legăturile toxice și se concentrează asupra lucrurilor esențiale din viața lor. Luna iulie va începe cu multe veștin bune.

Efectele lui Jupiter retrograd se vor resimți în mod intens în cazul Fecioarelor. Nativii de pământ preiau frâiele unei situații care părea scăpată de sub control. Au numai de câștigat.

Vărsătorii trec la treabă, în sfârșit

Balanțele duc bătăliile la un nivel emoțional superior. Vor deveni mai inteligenți și mai precauți. Scorpionii, în schimb, au de pătimit căci vin niște plăți karmice de făcut.

Săgetătorii își caută locul în lume și trag concluzii importante cu ajutorul cărora pot renaște din propria cenușă.

Capricornii renunță la anumite vicii și își schimbă modul în care se raportează la evenimentele din viața lor.

Vărsătorii vor înlocui teoria cu practica, visarea cu munca. Își vor pune la treabă toate gândurile lor ascunse și vor impresiona cu rezultatele lor.

Peștii sunt favorizați și ei mai ales din punct de vedere sentimental. Unii nativi de apă vor reuși să călătorească în locuri cu o încărcătură spirituală aparte.

 

 

ADVERTISEMENT