Life

Cine sunt cei patru jurați de la Dancing on Ice: Vis în doi. Emisiunea va avea premiera pe 5 martie

Producătorii emisiunii „Dancing on Ice: Vis în doi” au ales vedetele care vor juriza concurenții de pe gheață. Când apare pe post show-ul de la Antena 1?
23.02.2022 | 20:28
Cine sunt cei patru jurati de la Dancing on Ice Vis in doi Emisiunea va avea premiera pe 5 martie
Cine sunt jurații de la Dancing on Ice: Vis în doi. Mihai și Elwira Petre de la Asia Express, în cărți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Toată lumea se întreabă în acest moment cine sunt jurații producției având în vedere că au apărut mai multe informații despre participanții care au răspuns până acum provocării.

Cei care vor nota numerele concurenților de la „ Dancing on Ice: Vis în doi” au mare legătură cu dansul și cu patinajul profesionist. Mihai și Elwira Petre, câștigătorii de la Asia Express 4, sunt în cărți.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la „Românii au talent” și soția sa o au alături pe Simona Pungă, noul antrenor al secției de patinaj artistic de la CSM Corona Brașov. Al patrulea jurat este Cornel Gheorghe.

Cine sunt jurații de la Dancing on Ice: Vis în doi. Mihai și Elwira Petre de la Asia Express, în cărți

Patinatoarea are 35 de ani și a participat în calitate de sportiv la numeroase competiții europene și internaționale importante. În anul 2010 a devenit antrenor și a lucrat la Corona cu grupa de inițiere, unde a stat 6 ani.

ADVERTISEMENT

În plus, a fost profesor de educație fizică la Școala Gimnazială Nr. 14 „Sfântul Bartolomeu” Brașov, sub îndrumarea sa foarte mulți copii putând să descopere tainele alunecării pe gheață, să-și desăvârșească tehnica și forma fizică.

 „Sunt foarte entuziasmată și mă simt onorată să fac parte din acest proiect, în calitate de jurat, mai ales că este vorba de un concept total nou pentru România.

ADVERTISEMENT

Știind câtă muncă și câtă dedicare este în spatele acestui proiect sunt motivată să fac parte din această «frumoasă poveste»”, a declarat Simona Pungă.

Antrenoarea și jurata de la „Dancing on Ice: Vis în doi” va nota începând cu data de 5 martie, când este premiera show-ului, grația, viteza, concentrarea și tehnica cuplurilor de vedete.

ADVERTISEMENT

Dancing on Ice: Vis în doi, jurați. Premiera este pe 5 martie 2022

Cornel Gheorghe (50 de ani) este antrenor și participant al Jocurilor Olimpice. Are un palmares olimpic și competițional puternic în domeniul patinajului artistic, primind cu brațele deschise proiectul de la Antena 1.

„Este o plăcere, dar și o provocare să fac parte din acest proiect ce va demara în câteva zile. Este ceva nou și pentru mine, chiar dacă domeniul meu de activitate este patinajul artistic, căci într-un astfel de proiect nu am mai participat până acum.

Sunt dornic să începem și să ducem la bun sfârșit un spectacol grandios, împreună cu echipa acestui show, împreună cu colegii mei din juriu. Îmi doresc ca acest proiect să se bucure de un real succes!”, a spus juratul de la „Dancing on Ice: Vis în doi”.

Premiera show-ului are loc, sâmbătă,  5 martie 2022. Emisiunea va apărea pe post în fiecare săptămână, la Antena 1, începând cu ora 20:00.

Mihai Petre, nerăbdător să ajungă pe sticlă

„Sunt bucuros să încep un proiect unic în România, care pare imposibil ținând cont de contextul țării noastre. Întotdeauna însă, ceea ce pare imposibil și devine realitate are șanse să fie cu adevărat memorabil.

Va fi extrem de dificil și de periculos pentru concurenți. Spun asta pentru că de când am auzit de proiect îmi imaginez atât accidentări, cât și spectacol la superlativ. Sper ca la final să rămânem cu un spectacol de neuitat, fără accidentări.

Sunt bucuros și în același timp nerăbdător să mă așez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, să mă bucur de dansul pe gheață, să rămân gură-cască și să reușesc să jurizez obiectiv”, a mărturisit la rândul său Mihai Petre.

ADVERTISEMENT
Tags: