Life

Cine sunt cei patru jurați de la Dancing on Ice: Vis în doi. Emisiunea va avea premiera pe 5 martie

Producătorii emisiunii „Dancing on Ice: Vis în doi” au ales vedetele care vor juriza concurenții de pe gheață. Când apare pe post show-ul de la Antena 1?
23.02.2022 | 20:28
Cine sunt cei patru jurati de la Dancing on Ice Vis in doi Emisiunea va avea premiera pe 5 martie
Cine sunt jurații de la Dancing on Ice: Vis în doi. Mihai și Elwira Petre de la Asia Express, în cărți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Toată lumea se întreabă în acest moment cine sunt jurații producției având în vedere că au apărut mai multe informații despre participanții care au răspuns până acum provocării.

Cei care vor nota numerele concurenților de la „ Dancing on Ice: Vis în doi” au mare legătură cu dansul și cu patinajul profesionist. Mihai și Elwira Petre, câștigătorii de la Asia Express 4, sunt în cărți.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la „Românii au talent” și soția sa o au alături pe Simona Pungă, noul antrenor al secției de patinaj artistic de la CSM Corona Brașov. Al patrulea jurat este Cornel Gheorghe.

Cine sunt jurații de la Dancing on Ice: Vis în doi. Mihai și Elwira Petre de la Asia Express, în cărți

Patinatoarea are 35 de ani și a participat în calitate de sportiv la numeroase competiții europene și internaționale importante. În anul 2010 a devenit antrenor și a lucrat la Corona cu grupa de inițiere, unde a stat 6 ani.

ADVERTISEMENT

În plus, a fost profesor de educație fizică la Școala Gimnazială Nr. 14 „Sfântul Bartolomeu” Brașov, sub îndrumarea sa foarte mulți copii putând să descopere tainele alunecării pe gheață, să-și desăvârșească tehnica și forma fizică.

 „Sunt foarte entuziasmată și mă simt onorată să fac parte din acest proiect, în calitate de jurat, mai ales că este vorba de un concept total nou pentru România.

ADVERTISEMENT

Știind câtă muncă și câtă dedicare este în spatele acestui proiect sunt motivată să fac parte din această «frumoasă poveste»”, a declarat Simona Pungă.

Antrenoarea și jurata de la „Dancing on Ice: Vis în doi” va nota începând cu data de 5 martie, când este premiera show-ului, grația, viteza, concentrarea și tehnica cuplurilor de vedete.

Dancing on Ice: Vis în doi, jurați. Premiera este pe 5 martie 2022

Cornel Gheorghe (50 de ani) este antrenor și participant al Jocurilor Olimpice. Are un palmares olimpic și competițional puternic în domeniul patinajului artistic, primind cu brațele deschise proiectul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Este o plăcere, dar și o provocare să fac parte din acest proiect ce va demara în câteva zile. Este ceva nou și pentru mine, chiar dacă domeniul meu de activitate este patinajul artistic, căci într-un astfel de proiect nu am mai participat până acum.

Sunt dornic să începem și să ducem la bun sfârșit un spectacol grandios, împreună cu echipa acestui show, împreună cu colegii mei din juriu. Îmi doresc ca acest proiect să se bucure de un real succes!”, a spus juratul de la „Dancing on Ice: Vis în doi”.

Premiera show-ului are loc, sâmbătă,  5 martie 2022. Emisiunea va apărea pe post în fiecare săptămână, la Antena 1, începând cu ora 20:00.

Mihai Petre, nerăbdător să ajungă pe sticlă

„Sunt bucuros să încep un proiect unic în România, care pare imposibil ținând cont de contextul țării noastre. Întotdeauna însă, ceea ce pare imposibil și devine realitate are șanse să fie cu adevărat memorabil.

Va fi extrem de dificil și de periculos pentru concurenți. Spun asta pentru că de când am auzit de proiect îmi imaginez atât accidentări, cât și spectacol la superlativ. Sper ca la final să rămânem cu un spectacol de neuitat, fără accidentări.

Sunt bucuros și în același timp nerăbdător să mă așez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, să mă bucur de dansul pe gheață, să rămân gură-cască și să reușesc să jurizez obiectiv”, a mărturisit la rândul său Mihai Petre.

Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la "taxa pe darul de nuntă". Ciolacu explică impozitul de 70% pe veniturile nejustificate
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei...
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei de la omul de afaceri care l-a denunțat
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui”...
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui” în actualul sezon
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate...
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate juca un rol de lider în UE” | EXCLUSIV
VESTEA DIMINEȚII despre Ionuț Dolănescu! Nimeni nu a știut asta despre fiul marelui...
VESTEA DIMINEȚII despre Ionuț Dolănescu! Nimeni nu a știut asta despre fiul marelui Ion Dolănescu
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura...
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte costum de baie”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Prognoza meteo, 24 septembrie. Scăderea bruscă a temperaturilor pune capăt caniculei
Prognoza meteo, 24 septembrie. Scăderea bruscă a temperaturilor pune capăt caniculei
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?