Life

Jurații de la Românii au talent, pregătiți de filmările pentru sezonul 13: “Așteptările noastre vor fi depășite”

Jurații de la Românii au talent sunt pregătiți să înceapă filmările pentru sezonul 13. Componența juriului rămâne aceeași.
08.09.2022 | 14:41
Juratii de la Romanii au talent pregatiti de filmarile pentru sezonul 13 Asteptarile noastre vor fi depasite
Jurații Românii au talent, pregătiți pentru sezonul 13. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Jurații de la Românii au talent sunt pregătiți pentru preselecțiile sezonului următor, cel cu numărul 13. Emisiunea va reveni pe micile ecrane la începutul anului viitor.

Jurații de la Românii au talent, pregătiți de filmările pentru sezonul 13

Componența juriului emisiunii de talente de la Pro TV rămâne aceeași. Andra și Andi Moisescu se află la masa juriului încă din primul sezon, iar alături de Mihai Bobonete și Dragoș Bucur vor descoperi noi concurenți talentați.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru Românii au talent vor începe în curând. Jurații așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize le pregătește sezonul 13.

Andi Moisescu este la fel de entuziasmat ca în primul sezon și este sigur că și cel cu numărul 13 va fi unul “magic”.

ADVERTISEMENT

“M-am tot gândit, că-n 12 sezoane a câștigat un singur moment care a primit Butonul auriu de la mine. Ce să zic, poate 13-le ăsta să fie cu noroc.”, a declarat juratul, potrivit unui comunicat Pro TV.

Și Andra este la fel de nerăbdătoare să descopere oameni talentați. Chiar dacă este al treisprezecelea an în care se află la masa juriului, cântăreața este surprinsă de fiecare concurent talentat.

ADVERTISEMENT

“Întotdeauna sunt surprinsă de spectacolul creat de ei și sunt convinsă că și de această dată așteptările noastre vor fi depășite!”, a transmis soția lui Cătălin Măruță.

Dragoș Bucur s-a alăturat celor doi jurați din sezonul 12, alături de Mihai Bobonete. Cei doi au venit în locul Alexandrei Dinu și al lui Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Visuri la cheie este convins că va fi plăcut surprins de talentul concurenților în noul sezon. Actorul așteaptă să înceapă filmările pentru a descoperi noile talente.

“Anul trecut mi s-a confirmat faptul că românii au talent, muncesc pentru pasiunile lor și pot oferi un show de calitate.”, a adăugat Dragoș Bucur.

Ce spune Mihai Bobonete despre noul sezon Românii au talent

În sezonul trecut, Mihai Bobonete a apăsat butonul auriu pentru Darius Mabda, care este și câștigătorul marelui premiu.

Actorul din Las Fierbinți a crezut că primul lui sezon în calitate de jurat va fi și ultimul, însă acum se bucură că va fi alături de colegii săi și în următorul.

“Anul trecut a fost primul meu sezon ca jurat în cel mai mare show de televiziune din România. Am crezut că va fi și ultimul așa că le-am încercat pe toate.. trapez, șamani, biciclete, arbalete, carcalete, tot…

Și m-am bucurat și m-am minunat și m-am simțit al naibii de bine cu Andi, cu Andra năsuc, cu fratele depanator Dragoș și cu Pavel și Smiley care au râs și cu mine și de mine tot sezonul.

Ei, când am auzit că sezonul următor e și 13 și MAGIC am zis, gata, fac ăștia o magie și dispar.

Dar nu.. pentru că show-ul ăsta e despre bucurie și prietenie și onestitate și mai mult decât orice despre oameni.”, spune Mihai Bobonete despre noul sezon Românii au talent.

Mihai Bobonete se pregătește “sufletește, fizicește și psihicește” pentru noul sezon al show-ului de talente de la Pro TV.

La fel ca până acum, Smiley și Pavel se vor afla în culise. Cei doi îi vor susține pe concurenți și le vor da o energie pozitivă.

În trecut, la masa juriului emisiunii s-au aflat Mihai Petre (2011 – 2014; 2019 – 2020), Mihaela Rădulescu (2015 – 2018) și Florin Călinescu (2016 – 2020). Bebe Cotimanis și Alexandra Dinu au fost jurați doar timp de un an în 2015, respectiv în 2021.

ADVERTISEMENT