Life

Jurații de la Românii au talent, uluiți de numărul artistic al unei acrobate cu hernie de disc: „A fost supraomenesc”. Video

Care a fost numărul de la Românii au talent care i-a ridicat pe jurați în picioare. O acrobată cu hernie de disc i-a impresionat pe jurații emisiunii.
09.04.2022 | 00:38
Juratii de la Romanii au talent uluiti de numarul artistic al unei acrobate cu hernie de disc A fost supraomenesc Video
Jurații de la Românii au talent, uluiți de un număr artistic. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Pro Tv
ADVERTISEMENT

Jurații de la Românii au talent au fost absolut impresionanți de o concurentă venită din Rusia. Olga Vasilyeva a avut un număr de acrobație foarte riscant care i-a impresionat pe jurați.

Cine este concurenta care i-a uluit pe jurați

De altfel, concurent a dezvăluit chiar că suferă de hernie de disc, și, în ciuda acestei boli, ea se poate mișca în acest fel, care a fost numit de jurații de la Românii au talent drept unul supraomenesc.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete recunoștea că nu și-a văzut niciodată colegii de platou fără cuvinte și total captivați de un număr, mai ales că ei fac parte din juriu de douăsprezece sezoane.

„A fost aproape supraomenesc. De data asta nu ne-a venit să credem. Pe colegii mei nu i-am văzut atât de înmărmuriți de ceea ce ai prestat tu pe scenă. Ai riscat mult. Cred că au fost și momente când te-ai accidentat”, a spus Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă suferă de hernie de disc, artista a mărturisit că uită de toată durerea atunci când aude aplauzele de pe scenă.

„Am probleme cu coloana. Spatele meu nu mai e așa bun ca odată. Am hernie de disc. Un fleac”, a dezvăluit concurenta de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Acest efort al concurentei de la Românii au talent a fost lăudat de Dragoș Bucur, care a precizat că și el suferă de hernie de disc, iar atunci când are o criză efectiv se târăște pentru a merge la toaletă.

„Eu când intru în criză de hernie de disc merg pe patru labe să fac pipi”, a spus acesta.


Andra a fost la fel impresionată ca ceilalți jurați și a precizat că o apreciază foarte mult pe acrobată.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare incredibil ce poate să facă pasiunea pentru spectacol. Te admir și nu am cuvinte, încerc să le adun”, a dezvăluit ea.

„Ea pe scenă a riscat tot”, a spus Bobonete.

Ce a spus Andi Moisescu după prestația concurentei

De asemenea, Andi Moisescu a fost impresionat și de felul în care artista a reacționat la toate comentariile primite, ea fiind cu ochii în lacrimi la fiecare laudă.

„Dincolo de numărul care pare din altă dimensiune. Ce m-a impresionat e cum v-a ascultat pe voi aproape cu lacrimi în ochi.

E o structură umană deosebită față de atletul din spate. Mi-aș dori să o revăd nu numai în etapa viitoare, ci în toate etapele viitoare”, a spus Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT