Life

Jurații de la Stand Up Revolution, surprinși de dubla apariție a lui Costel: “Nu se poate așa ceva”

Dubla apariție a lui Costel i-a uimit pe ceilalți jurați de la Stand Up Revolution, în noua ediție a emisiunii. Cum a fost posibil acest lucru?
07.10.2022 | 15:33
Juratii de la Stand Up Revolution surprinsi de dubla aparitie a lui Costel Nu se poate asa ceva
Costel, apariție dublă la Stand Up Revolution. Sursa foto: Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Costel Bojoc, juratul de la Stand Up Revolution, a avut o dublă apariție în noua ediție a emisiunii, care va fi difuzată în această seară. Numărul unui invitat a fost unul foarte reușit.

Cum i-a surprins Costel pe jurații de la Stand Up Revolution

Noua ediție a emisiunii Stand Up Revoluion se va difuza în această, de la 21:30, la Antena 1. Telespectatorii vor putea urmări un moment inedit pe scenă.

ADVERTISEMENT

Jurații Teo, Vio, Dan Badea și Maria Popovici au fost surprinși să vadă doi Costel pe scena show-ului.

Acest lucru a fost posibil datorită lui George Tănase, care a venit în calitate de invitat special. Comediantul l-a imitat pe Costel atât de bine, încât jurații au fost bulversați.

ADVERTISEMENT

Aceștia au recunoscut că ar putea fi vorba despre un moment al lui Costel, însă nu-și puteau da seama cine se afla în spatele wall-ului.

George Tănase și-a făcut apariția cu o perucă pe cap și îmbrăcat precum Costel Bojoc. După ce s-au oprit aplauzele spectatorilor, comediantul a început să vorbească la fel ca actorul, imitându-l perfect.

ADVERTISEMENT

“Evident că mi-am dat seama că e cineva care-l imită perfect pe Costel, că știam materialul respectiv! Dar, atât de bine îl făcea, că mă gândeam: ‘Bă, cine e?!’”, a spus Maria Popovici, potrivit Antena 1.

Juratul Teo a recunoscut și el glumele lui Costel, după cum a mărturisit la testimoniale.

“Înainte să se ridice zidul am zis: ‘Sună a Costel! Bă, chiar sună a Costel’. Și, după câteva secunde, mi-am dat seama că și textul e al lui Costel.”, spune actorul de stand-up comedy.

ADVERTISEMENT

Numărul cu care George Tănase a venit la emisiune a fost unul prezentat de Costel cu 18 ani în urmă. Dan Badea a recunoscut și el acest număr, surprins de faptul că invitatul emisiunii a reușit să-l imite atât de bine pe colegul său.

“Eu știu bucata asta a lui Costel, cine n-o știe?! Bă, dar era atât de Costel!”, spune Dan Badea.

Maria Popovici l-a completat și a îndemnat oamenii să caute pe internet numărul original al juratului de la iUmor, care seamănă perfect cu cel al lui George Tănase.

“Deci, să caute lumea pe Internet bucata asta cu Costel! Este unu la unu! Nu se poate așa ceva!”, spune actrița de stand-up comedy.

ADVERTISEMENT