Life

Jurații Românii au Talent, concurs de vulgarități: „Ooo, nucile mele!”

Momente controversate în ultima ediție la Românii au talent, după ce jurații au analizat nu tocmai academic momentele concurenților.
10.02.2023 | 23:06
Juratii Romanii au Talent concurs de vulgaritati Ooo nucile mele
Cum se „îndeamnă la prostii” unul pe celălalt jurații de la Românii au talent. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultima ediție de la Românii au talent, la Pro TV s-a văzut, încă o dată, că și vedetele sunt oameni. Cuprinși de adrenalina momentelor, Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete s-au încurajat unul pe celălalt la… vulgarități. Chiar și în culise s-au făcut afirmații cu… subînțeles.

Jurații de la Românii au Talent se susțin… în toate! Cum s-au încurajat unii pe alții la vulgarități

La Românii au talent, unele numere șochează plin complexitate, altele pur și simplu creează amuzament, dar mai există o categorie, acelea care arată fața…populară, a juraților. Publicul e obișnuit ca vedetele să afișeze un comportament perfect, fără cusur, dar uită că și ei sunt oameni.

ADVERTISEMENT

Bine sau nu, se întâmplă ca, uneori, în timpul filmărilor să nu mai țină cont de reguli ce țin de aparențe, așa cum s-a întâmplat și în momentele difuzate în ultima ediției a show-ului, difuzată vineri seara, 10 februarie 2023, pe Pro TV.

Unul după altul, au fost două numere în care, într-un fel sau altul, concurenții s-au folosit de calitățile fizice cu care au fost înzestrați de natură, mai exact… partea dorsală.

ADVERTISEMENT

Primul a fost Soto – El Culo (da, înseamnă chiar la ce se gândește toată lumea, n. red.)-, venit tocmai din San Sebastian. A cântat inițial la txalaparta, un instrument specific muzicii basce, asemănător cu toaca din România.

Ulterior însă, bărbatul care a venit însoțit de fiica lui și care și-a descoperit talentul după o seară cu prietenii în care a consumat mai multe pahare de vin, a început să spargă nuci, fistic și castane cu fundul.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete și Andi Moisescu, glume pe seama concurentului

Jurații, publicul, prezentatorii Românii au talent, Pavel Bartoș și Smiley, cu toții s-au amuzat copios pe seama celor văzute. Și, mai mult, Mihai Bobonete a fost invitat să încerce trucul pe pielea sa. Zis și făcut, vedeta Pro TV-ului s-a pus în mișcare și cu forțele proprii a reuși doar să crape o nucă, pe care ulterior a și mâncat-o.

Contrar așteptărilor concurentului care a depășit și mai multe recorduri și a și ajuns în cartea Guinness World Records nu a fost luat în serios, din contră, s-au făcut numeroase glume.

ADVERTISEMENT

„Poate intră una, se pierde”, a reacționat Dragoș Bucur. „Dar dacă intră puțin mai în față?”, s-a întrebat și Smiley, alături de Pavel Bartoș- care a și încercat, la rândul lui, în culise.

Curiozitatea lui Mihai Bobonete: dacă se pierd nucile

Vedetele de la masa juriului și-au dat frâu liber, iar Mihai Bobonete, certat în trecut de public că nu a avut o atitudine potrivită față de Alexandru Pârgaru, a explicat direct cum s-a adaptat cerinței concurentului. „Cu ce ai dat Bobo”, a întrebat, curios, Andi Moisescu. „Cu buca stângă”, a răspuns, mândru, Mihai Bobonete.

În același timp, Smiley s-a întrebat și dacă fiica cu care El Culo s-a prezentat pe scenă i-a moștenit talentul și a glumit pe seama transmiterii acestuia pe parcursul mai multor generații, dar Bobo a mai avut și alte curiozități. Și de această dată, tot Andi Moisescu l-a susținut.

„Vi s-a întâmplat vreodată să pierdeți vreo nucă, să dispară?”, a întrebat vedeta Las Fierbinți. „Bănuiesc că iese dacă tușiți mai tare”, a răspuns prezentatorul Apropo TV înaintea concurentului.

Twerk-ul, slăbiciunea lui Mihai Bobonete

Se cunoaște faptul că atunci când pe scena Românii au talent urcă bărbați care arată bine, de preferat la bustul gol, Andra este prima luată în vizor. În același timp, dacă talentul este adus în fața juraților de femei frumoase, îmbrăcate sumar, vizat e Mihai Bobonete.

Prin urmare, atunci când, după numărul lui El Culo, a urcat pe scenă Soupless din Franța, profesoară de dans la bară, care visează să-și deschidă un teatru de cabaret, și a prezentat numărul special gândit pentru Românii au talent, pe fața juratului s-a citit fericirea.

„Dacă venea o gagică din aia care face twerk să spargă nucile așa…”, a spus Mihai Bobonete înainte ca Soupless să apară în fața lor.

Concurenta Românii au talent i-a îndeplinit o parte din dorința juratului, a dansat twerk, dar a lăsat pentru profesioniști partea cu spartul nucilor, iar reacțiile spectatorilor au fost variate.

„Acum să văd cum spargi nuci!”, i-a spus Dragoș Bucur colegului său când dansatoarea și-a smuls pantalonii și a rămas doar în bikini de piele și dresuri plasă.

Pe tot parcursul numărului, privirile au fost timpul ațintite asupra ei, masculii de la masă și-au mai dat coate, au tușit sau s-au mirat de mișcări. „Bă, nu mai venea o dată și fata asta. Piane, viori, țambal…”, a spus la un moment dat Bobo.

„Se spărgeau nucile singure”, i-a răspuns Andi Moisescu. La final, Pavel Bartoș a exclamat: „Ooo, nucile mele!”. Iar în timpul jurizării, Dragoș Bucur le-a spus concurentei și colegilor săi că „încă are probleme” să asiste la astfel de numere de față cu multă lume. „Tu ai vrea acasă, sub plapumă”, a râs Andra de el.

Mihai Bobonete: „Dansurile astea sunt foarte periculoase”

Soupless a explicat că acest gen de dans este originar din Africa, Andi Moisescu a declarat că, până la urmă, au fost martorii unei file de istorie și tot Mihai Bobonete, care a și aplaudat în picioare numărul, a tras concluzia la testimoniale.

„Eu mă feresc de dansurile astea, sunt foarte periculoase. Știi de ce se spune că nu trebuie să privești un BOA în ochi? Te hipnotizează și după aia te papă. La twerk la fel, nu trebuie să stai, e ca sudura.

Nu sta cu ochii în twerk-ul ăla mai mult, că ți se umflă ochii. Ori ți se umflă ție ochii de la flamă, ori ți-i umflă nevastă-ta acasă”, a spus Mihai Bobonete la Românii au Talent.

ADVERTISEMENT