Life

Jurații Românii au talent, umiliți de o fată de 10 ani. Ce a zis despre Alexandra Dinu

05.02.2021 | 22:56
Juratii Romanii au talent umiliti de o fata de 10 ani Ce a zis despre Alexandra Dinu
ADVERTISEMENT

Surpriză mare la „Românii au talent”, după ce o fetiță de 10 ani i-a umilit pe cei patru jurați. Sara Smighelschi a făcut un roast senzațional despre aceștia. dar și despre cei doi prezentatori ai emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș. 

Faptul că este nouă în juriu nu a scutit-o pe Alexandra Dinu de roast-ul fetei, care a stârnit amuzamentul întregii echipe, dar și a publicului virtual.

ADVERTISEMENT

Sara ete pasionată de pictură, dans, dar mai ales de stand-up comedy, dovedindu-le juraților că este foarte talentată în ceea ce face.

Jurații Românii au talent, umiliți de o fată de 10 ani. Ce a zis despre Alexandra Dinu

Sara Smighelschi a făcut cel mai tare roast, impresionându-i pe jurați cu umorul ei, la o vârstă atât de fragedă. Fata și-a deschis numărul cu un roast la adresa lui Mihai Petre, care a fost eliminat din juriu în acest sezon.

ADVERTISEMENT

„După cum am zis, numele meu este Sara și nu mă bucur deloc să fiu aici. Mă simt ca Mihai Petre. Simt nevoia să plec cât mai repede. Îmi pare rău că a părăsit juriul. Uneori, ai nevoie de persoana aceea care se uită la tine ca și cum și-ar fi uitat fierul de călcat în priză”, a spus Sara despre fostul jurat.

Alexandra Dinu a devenit și ea „ținta” micuței, care a avut grijă să-i facă o primire de-a dreptul „călduroasă” îm show-ul de talente. „Talent, inteligență și umor aveam deja în emisiune. Era nevoie de frumusețe (n.r.: referitor la încorporarea Alexandrei Dinu în juriu).

ADVERTISEMENT

Alexandra, bucură-te cât ești aici. În câțiva ani, îți iau eu locul în juriu.”, a spus Sara Smighelschi, în vârstă de 10 ani, despre noua jurată de la „Românii au talent”, care l-a înlocuit pe Mihai Petre

Atunci când a ajuns la Florin Călinescu, Sara s-a legat de alegerile locale la care a candidat în toamna anului trecut, unde a obținut un procent destul de mic. „Domnule Călinescu, la ce procent ați avut la alegeri (n.r.: a candidat pentru Primăria Capitalei în 2020) nu cred că reușeați să fiți nici văr primar.”, a punctat fetița.

ADVERTISEMENT

Ce a spus despre Andra: „Ia cântați ceva, ziceți o notă”

Sara Smighelschi impresionat-o pe Andra cu roastul ei, care a râs cu poftă atunci când a auzit cuvintele tinerei. „Nu este ușor să fii numărul unu, doamna Andra. La mine mă refer, sunt fana numărul unu. Ia cântați ceva, ziceți o notă.

Doamne, așa frumos cântați, mi s-a făcut pielea de găină. Adorm în fiecare seară cu piesele dumneavoastră în gând, le ador (n.r. Sara începe să cânte o melodie care îi aparține Deliei).

Mai scoateți ceva că până și Smiley scoate 3-4 note. Da, chiar voiam să vă întreb demult. Voi credeți că și găinile fac piele de Andra când o aud cântând?”, a spus fetița despre soția lui Cătălin Măruță.

Andi Moisescu a fost ultimul dintre jurați care s-a „bucurat” de roast-ul fetei: „Andi Moisescu, mă înclin. Să știți că sunteți preferatul meu. Să nu vă bucurați așa de tare, că totuși înainte preferatul meu era Mihai Trăistariu. Vă rog eu, faceți ceva cu mesajele de pe tricou, erau așa frumoase, iar acum au mai puțin sens decât Autostrada Soarelui.”

Sara Smighelschi, despre Smiley și Pavel Bartoș

„Mă bucur că în sfârșit a acceptat că vocea lui sună mai bine în șoaptă. Smiley schimbă freza mai des decât lansează piese (…) Cât despre Pavel, n-am ce să zic de rău. Am văzut poze cu el din tinerețe, cred că din momentul ăsta nu mai am ce să adaug ca să-l rănească mai tare”, a încheiat Sara.

Sara Smighelschi  este din Piatra Neamț și a început să facă teatru încă de la 6 ani, de aici descoperindu-și pasiunea pentru stand-up comedy.

ADVERTISEMENT