Jurgen Klopp a dat de pământ cu Neymar: “Te comporţi ca şi cum ai muri”

Razvan Nicolae   
in Champions League
29/11/2018, 10:50
Jurgen Klopp a dat de pământ cu Neymar: “Te comporţi ca şi cum ai muri” GALERIE FOTO
Jurgen Klopp a dat de pământ cu Neymar

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Jurgen Klopp a dat de pământ cu Neymar după meciul PSG – Liverpool 2-1, partidă care s-a disputat în etapa a 5-a din Grupa C a Ligii Campionilor. Antrenorul “cormoranilor” a fost dezamăgit de faptul că brazilianul a simulat de mai multe ori pentru ca jucătorii săi să fie avertizaţi cu cartonaşe galbene.

“A fost inteligent din partea celor de la PSG, din partea lui Neymar, mai ales din partea lui! Dar mai mulţi jucători s-au aruncat la pământ ca şi când era ceva grav. Dacă arbitrul permite aceste lucruri, trebuie să te descurci. Aş putea spune 500.000 de lucuri, poţi da galben pentru orice. Te comporţi ca şi cum ai muri şi în secunda următoare eşti din nou în picioare!? Nu e un comportament fair-play! E o nebunie şi ăsta nu e fotbal! Nu spun că PSG n-a meritat victoria. Nu aştept ajutor din partea arbitrilor, ci să calmeze aceste situaţii”, a declarat Jurgen Klopp la finalul meciului PSG – Liverpool 2-1.

Jurgen Klopp a dat de pământ cu Neymar, însă brazilianul a făcut spectacol

Jurgen Klopp a dat de pământ cu Neymar, unul dintre cei mai buni fotbalişti din teren în meciul PSG – Liverpool 2-1. Antrenorul neamţ a criticat şi faptul că Marco Verratti nu a fost eliminat după o intrare dură la Joe Gomez. “Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat la acea fază. Eu spun că trebuia eliminat. Am văzut faza foarte bine şi sunt sigur că nu trebuia să primească doar un cartonaş galben”, a mai precizat Jurgen Klopp.

Chiar dacă a fost criticat de Jurgen Klopp, Neymar a făcut show în timpul meciului PSG – Liverpool 2-1. Brazilianul a marcat al doilea gol al parizienilor şi a sărbătorit într-un mod special reuşita. Fotbalistul de 26 de ani şi Kylian Mbappe s-au prefăcut că aruncă cu bani, iar pe finalul meciului, vedeta campioanei Franţei a reuşit să-şi depăşească doi adversari cu o “braziliană”.

Jurgen Klopp a dat de pământ cu Neymar după PSG - Liverpool 2-1
Jurgen Klopp a dat de pământ cu Neymar după PSG – Liverpool 2-1
Închide ×