Jurgen Klopp, decizie de vis pentru jucători! Le-a dat liber o săptămână la distracţie. El pleacă pe o insulă exotică

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
21/03/2018, 14:42
Jurgen Klopp, decizie de vis pentru jucători! Le-a dat liber o săptămână la distracţie. El pleacă pe o insulă exotică GALERIE FOTO

Liverpool străbate o perioadă fastă şi se bate cu Manchester United pentru treapta de argint în Premier League. Mai mult, la jumătatea lunii aprilie va avea loc şi prima manşă a sferturilor de finală din Champions League, un veritabil derby englezesc, contra lui Manchester City.

Deşi adversarul este tocmai echipa ca şi campioană din acest sezon Klopp nu are emoţii şi argumentează prin faptul că a reuşit să bată pe Manchester City pe Anfield Road cu un spumos 4-3. Germanul este optimist asupra faptului că echipa sa, avându-l în atac pe fenomenul Mohammed Salah, care a ajuns să coste mai mult decât Neymar la PSG, poate opri trupa lui Pep Guardiola. 

Liverpool vrea locul 2 şi are derby de Premier League în Champions League

Acum este pauză şi în Premier League până la finalul lunii martie, ca urmare a meciurilor internaţionale interţări. Liverpool are la loturi, în toată lumea, nu mai puţin de 16 jucători. Din echipă au mai rămas acasă Millner, care s-a retras de la naţională, Karius, Clyne, Ings, Ward, Matip şi Moreno.

În aceste condiţii Klopp a decis să le dea celor rămaşi vacanţă timp de o săptămână, pentru Clyne şi Ings, reveniţi acum după lungi perioade de accidentări, fiind ideal să se relaxeze înainte de a reintra în programul normal cu echipa. Iar germanul şi stafful său şi-au făcut valizele pentru Tenerife, unde vor uita câteva zile de meciurile care urmează.

Închide ×