Premier League

Jurgen Klopp a făcut o fixație pentru Kylian Mbappe! L-a sunat pe tatăl jucătorului să-l convingă să vină la Liverpool

26.04.2020 | 17:08
Jurgen Klopp a facut o fixatie pentru Kylian Mbappe La sunat pe tatal jucatorului sal convinga sa vina la Liverpool
ADVERTISEMENT

E clar că germanul Jurgen Klopp a făcut o fixație pentru atacantul francez Kylian Mbappe, unul dintre cele două staruri de la PSG, alături de brazilianul Neymar.

Jurgen Klopp îl vrea morțiș pe Kylian Mbappe la Liverpool

FANATIK v-a informat nu de mult despre planul antrenorul lui Liverpoolde a concura cu Real Madrid în vara anului 2021 pentru achiziționarea celui mai scump jucător din lume înainte de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Înainte ca virusul să facă prăpăd din toate punctele de vedere Kylian Mbappe valora nici mai mult nici mai puțin decât 280 de milioane de euro. Și pentru a ajunge la el Jurgen Klopp era dispus să sacrifice o piesă de bază din actuala echipă, senegalezul Sadio Mane.

L-a sunat pe tatăl fotbalistului ca să afle de intențiile lui Liverpool

Iată însă că site-ul francez Lesport10.com scrie că Jurgen Klopp este pur și simplu disperat să nu îl rateze pe atacantul lui PSG, pe care îl consideră cel mai complet din lume. Și pentru asta a făcut un gest care nu îi stă în fire.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu l-a sunat personal pe Wilfried Mbappe, nimeni altul decât tatăl perlei din Orașul Luminilor. Scopul a fost de a-i aduce personal la cunoștință acestuia marele interes pe care îl are Liverpool, în cazul în care jucătorul ar decide să nu mai rămână la PSG.

Real Madrid îl vrea pe Sadio Mane de la Liverpool

Klopp știe că are concurent pe Real Madrid, însă mizează pe o carte foarte importantă în favoarea sa. Paradoxal, deși este francez ca și el, Zinedine Zidane are ca principală țintă pentru atacul lui Real Madrid pe Sadio Mane, senegalezul lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Iată deci de unde ar putea apărea un gentleman agreement între Real Madrid și Liverpool și fiecare să își atingă scopul, însă acest lucru ar fi posibil numai în cazul în care jucătorul va dori să plece.

Cum vrea PSG să își păstreze vedeta

Și PSG a anunțat că amatorii pentru Mbappe trebuie să știe că nu vor putea negocia fără o sumă mai mică de 200 de milioane euro, o sumă greu acceisibilă după pandemie pentru orice club.

ADVERTISEMENT

În plus, șefii lui PSG vor să îl convingă pe Mbappe să rămână pregătindu-i o mărire de salariu uriașă din momentul în care va semna noul contract, nu mai puțin de 30 de milioane euro net pe stagiune. O sumă pe care e greu de crezut că ar mai putea-o avea la un alt club.

ADVERTISEMENT