Jurgen Klopp a găsit “vinovatul” pentru eliminarea ruşinoasă din Cupa Angliei! Scuza halucinantă a neamţului

Razvan Nicolae    Ionut Neamţu   
în Liverpool
08/01/2019, 13:41
Jurgen Klopp a găsit “vinovatul” pentru eliminarea ruşinoasă din Cupa Angliei! Scuza halucinantă a neamţului GALERIE FOTO
Jurgen Klopp a găsit vinovatul pentru eliminarea ruşinoasă din Cupa Angliei

Jurgen Klopp a găsit “vinovatul” pentru eliminarea ruşinoasă din Cupa Angliei. Wolverhampton a învins-o pe Liverpool, scor 2-1, în turul trei din FA Cup, însă antrenorul de 51 de ani a susţinut că înfrângerea a fost cauzată de vântul puternic care a bătut pe “Molineux Stadium”.

“Vântul nu ne-a ajutat, toţi de pe teren s-au chinuit să-şi păstreze echilibrul, iar primele acţiuni au fost grele. Am pierdut foarte multe mingi. Câţiva jucători nu s-au simţit bine după meciul cu Manchester City. Nu a fost nicio şansă de recuperare pentru cei care au lipsit. Schimbările trebuiau să fie făcute”, a declarat Jurgen Klopp la finalul meciului Wolverhampton – Liverpool 2-1.

Jurgen Klopp a găsit “vinovatul” pentru eliminarea ruşinoasă din Cupa Angliei. Probleme în defensivă

Jurgen Klopp a găsit “vinovatul” pentru eliminarea ruşinoasă din Cupa Angliei şi a susţinut că vântul le-a pus probleme jucătorilor. În plus, neamţul l-a pierdut şi pe Dejan Lovren. Fundaşul croat s-a accidentat în startul meciului şi a fost înlocuit cu Ki-Jana Hoever, jucător care a debutat pentru Liverpool la 16 ani. “Lovren a suferit o accidentare la coapsă. Asta am auzit de la staff-ul medical. Am întrebat pe toată lumea cum s-a întâmplat, nu exista niciun semn înainte. Totul s-a produs dintr-odată. Nu știm cât de serioasă este problema”, a precizat Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp a găsit vinovatul pentru eliminarea ruşinoasă din Cupa Angliei. L-a pierdut şi pe Lovren
Jurgen Klopp a găsit vinovatul pentru eliminarea ruşinoasă din Cupa Angliei. L-a pierdut şi pe Lovren

În acest moment, trei dintre cei patru fundaşi centrali ai lui Liverpool sunt accidentaţi şi Jurgen Klopp este obligat să improvizeze. Joe Gomez, Joel Matip şi Dejan Lovren sunt indisponibili, astfel că lângă Virgil van Dijk ar putea apărea Fabinho la următorul meci al cormoranilor, duelul cu Brighton din etapa a 22-a din Premier League. “Trebuie să fim atenţi cu situaţia noastră. Venim după o perioadă foarte intensă pe care am gestionat-o bine, iar acum urmează o nouă perioadă la fel de intensă”, a mai spus Jurgen Klopp la finalul meciului cu Wolverhampton.

Închide ×