Fotbal international

Jurgen Klopp a pus ochii pe un jucător din Bundesliga! Werder Bremen cere 38 de milioane de euro

22.03.2020 | 14:44
Jurgen Klopp a pus ochii pe un jucator din Bundesliga Werder Bremen cere 38 de milioane de euro
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp este recunoscut pentru alegerile bune pe care le face în ceea ce privește transferurile jucătorilor, mai ales când aceștia evoluează în Bundesliga, iar tehnicianul „cormoranilor” a pus ochii pe Milot Rashica, vedeta lui Werder Bremen.

Jurgen Klopp vrea să facă un nou transfer din Bundesliga

Jurgen Klopp continuă să se gândească la strategia pe care Liverpool o va aborda în următoarele sezoane și a pus deja ochii pe Milot Rashica, vedeta lui Werder Bremen.

ADVERTISEMENT

Clubul din Bundesliga a anunțat că mijlocașul kosovar va pleca în vară numai pentru suma de 38.000.000 de euro, ceea ce nu ar trebui să fie o problemă pentru Liverpool, în condițiile în care „cormoranii” nu au făcut niciun transfer răsunător în ultimul an, păstrând banii.

La Liverpool, Rashica ar putea fi coleg cu Xherdan Shaqiri, un alt fotbalist kosovar, dar care evoluează pentru naționala Elveției.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani a împlinit Milot Rashica pe 28 iunie

Milot Rashica, vedeta lui Werder Bremen

Milot Rashica a ajuns la Werder Bremen în 2018 de la formația olandeză Vittesse Arnhem, iar din acel moment a uimit prin calitățile excepționale pe care le are, devenind titular incontestabil.

Mijlocașul kosovar este dorit și de Aston Villa, dar formația din Premier League ca încerca un transfer al acestuia doar în condițiile în care echipa reușește să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Milot Rashica a marcat zece goluri și a oferit 5 pase decisive în 24 de meciuri în toate competițiile pentru Werder Bremen.

Milot Rashica a bifat 25 de meciuri și în naționala statului Kosovo, pentru care a marcat patru goluri, devenind unul dintre oamenii de bază a kosovarilor. Rashica are și cetățenie albaneză, însă a ales să joace pentru Kosovo.

ADVERTISEMENT
  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Milot Rashica, conform transfermarkt.com
Tags: