Fotbal international

Jurgen Klopp a sărit la antrenorul lui Burnley! Reacția neamțului după înfrângerea care i-a distrus recordul

22.01.2021 | 09:09
Jurgen Klopp a sarit la antrenorul lui Burnley Reactia neamtului dupa infrangerea care ia distrus recordul
ADVERTISEMENT

Burnley a dat lovitura în Premier League. A învins-o pe Liverpool pe Anfield. Jurgen Klopp a cedat nervos și l-a certat pe antrenorul lui Burnely.

La pauza meciului, în drum spre vestiare, tehnicianul lui Burnley, Sean Dyche, i-a reproșat ceva neamțului de pe banca lui Liverpool, iar acesta a explodat pur și simplu. Camerele TV au surprins momentul în care Klopp cedează nervos, are o reacție necontrolată și îl aleargă pe Dyche gesticulând agresiv.

ADVERTISEMENT

1.369 de zile, adică trei ani și 9 luni, a durat invincibilitatea lui Liverpool pe propria arena. 68 de meciuri fără eșec, acasă, reprezintă cea mai lungă serie pozitivă și pentru ”Cormorani” și pentru antrenorul Jurgen Klopp. Burnley a înscris unicul gol a întâlnirii, din penalti, în minutul 83.

”Întotdeauna este vina mea”

Liverpool a controlat meciul cu Burnley de la un capăt la altul. ”Cormoranii” au expediat 27 de șuturi la poarta lui Pope, iar raportul cornerelor a fost 12-0 în favoarea lui Liverpool. În minutul 83 portarul gazdelor a avut o intervenție imprudentă, la Ashley Barnes, în suprafața de pedeapsă. Atacantul lui Burnely și-a asumat executarea penaltiului și a produs șocul pe Anfield.

ADVERTISEMENT

”Ceea ce părea imposibil s-a întâmplat și eu sunt responsabil pentru asta. Întotdeauna este vina mea. Și tot treaba mea este să mă asigur că băieții vor avea mental bun pentru următoarea partidă. Am controlat meciul, ne-am creat câteva ocazii bune, dar am greșit pe final. Nu este prima sau ultima dată când se va întâmpla asta în fotbal”, a declarat Jurgen Klopp, pentru goal.com.

Pentru Liverpool urmează o perioadă extrem de dificilă, cu trei jocuri în deplasare. Primul, duminică, la Manchester, împotriva lui United, în 16-imile Cupei Angliei. La jumătatea săptămânii viitoare ”Cormoranii” au un meci la fel de greu, la Londra, cu Tottenham, iar în ultima zi a lunii, tot în Capitală, vor întâlni pe West Ham United, revelația acestui sezon în Pemier League.

ADVERTISEMENT

Liverpool n-a mai câștigat în Premier League de mai bine de o lună

Campioana Angliei nu traversează cea mai bună perioadă. N-a mai câștigat în Premier League de pe 19 decembrie. Atunci ”Cormoranii” au făcut instrucție, la Londra, cu Crystal Palace, scor 7-0.

Interesant este că tocmai Palace a fost ultima echipă care a învins-o pe Liverpool pe Anfield. S-a întâmplat pe 23 aprilie 2017. ”Vulturii” se impuneau în acel meci cu scorul de 2-1, grație unei duble semnate de Christian Benteke.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să analizăm acest joc și să transformăm greșelile pe care le-am făcut, în avantaje, în următoarele meciuri. Nu e vorba de lipsă de încredere a jucătorilor, ci de asumarea unor decizii în timpul jocului. Degeaba ne creăm ocazii, dacă nu înscriem. Acestea sunt lucruri pe care eu trebuie să le clarific”, a mai spus Klopp pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: