Fotbal international

Jurgen Klopp, amendat pentru bucuria necontrolată din Liverpool – Everton 1-0! Ce sumă trebuie să dea după ce a intrat pe teren

Autori: Catalin Oprea, Razvan Nicolae | 04.12.2018 | 17:53
Jurgen Klopp, amendat pentru bucuria necontrolată din Liverpool - Everton 1-0

Jurgen Klopp a fost amendat pentru bucuria necontrolată din finalul meciului Liverpool – Everton 1-0. Antrenorul “cormoranilor” a trăit la cote maxime derby-ul Merseyside şi a sărbătorit excesiv golul marcat de Divock Origi în minutul 90+6. Gestul neamţului a fost penalizat de Federaţia Engleză de Fotbal.

După golul marcat de Divock Origi, Jurgen Klopp a pătruns pe teren şi a alergat spre Alisson Becker, portarul lui Liverpool, pentru a-l îmbrăţişa şi a sărbători golul. Neamţul a făcut gestul când arbitrul încă nu fluierase finalul meciului. Federaţia Engleză de Fotbal a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Jurgen Klopp pentru comportament neadecvat. Antrenorul “cormoranilor” a primit o amendă de 8.000 de lire sterline pentru gestul din timpul meciului Liverpool – Everton 1-0, dar a primit şi un avertisment.

Jurgen Klopp, amendat pentru bucuria necontrolată din Liverpool – Everton 1-0. Neamţul şi-a cerut scuze

Jurgen Klopp a fost amendat pentru bucuria necontrolată din minutele de final ale meciului Liverpool – Everton 1-0. La finalul partidei din etapa a 14-a din Premier League, antrenorul de 51 de ani şi-a cerut scuze pentru gestul făcut şi a susţinut că nu plănuise să sărbătorească în acest fel golul lui Divock Origi.

Jurgen Klopp, amendat pentru bucuria necontrolată din Liverpool - Everton 1-0. A sărbătorit pe teren cu Alisson
Jurgen Klopp, amendat pentru bucuria necontrolată din Liverpool – Everton 1-0. A sărbătorit pe teren cu Alisson

“Îmi prezint scuzele, nu am vrut să fiu lipsit de respect, însă nu m-am putut controla. Nu ştiu ce măsuri ia Federaţia Engleză în astfel de situaţii, va trebui să aştept. Imediat după ce s-a terminat meciul i-am cerut scuze şi lui Marco Silva (n.r. antrenorul lui Everton). I-am spus că face o muncă incredibilă la echipă. Nu plănuisem să intru pe teren şi să alerg spre Alisson. Nu am putut să mă opresc. Nu a fost prea frumos, dar s-a întâmplat”, a declarat Jurgen Klopp. Miercuri, de la ora 21:45, Liverpool se va deplasa pe terenul lui Burnley pentru un meci programat în etapa a 15-a din Premier League.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!