Fotbal international

Jurgen Klopp, antrenorul perfect pentru naţionala Germaniei! Boris Becker îl vrea în locul lui Low

31.03.2020 | 16:35
Jurgen Klopp antrenorul perfect pentru nationala Germaniei Boris Becker il vrea in locul lui Low
ADVERTISEMENT

Performanţele lui Jurgen Klopp la Liverpool, unde a câştigat sezonul trecut Champions League, iar acum ,dacă nu era pandemia de COVID 19, singurul adversar real care îi poate zădărnici munca, era deja încununat cu titlul în Premier League, îk fac tot mai celebru în Germania, ţara sa natală.

Jurgen Klopp, antrenorul perfect pentru naţionala Germaniei

Una dintre figurile de referinţă din istoria tenisului masculin, german şi el, Boris Becker, face un adevărat lobby pentru venirea într-o zi a lui Jurgen Klopp pe banca echipei naţionale.

ADVERTISEMENT

“Mi-ar plăcea ca Jurgen să vină acasă și să conducă Germania într-o zi. Și nu sunt singurul care își dorește asta. Cred că ar fi un mare selecționer pentru țara noastră pentru că este o persoană care chiar își impune ideile pentru jucători și îi face să le îmbrățișeze în ceea ce încearcă să realizeze”.

Laude pentru tehnicianul lui Liverpool

“Să vezi un antrenor german care câştigă Champions League cu una dintre cele mai faimoase echipe din Anglia, iar acum să se apropie atât de mult de câștigarea Premier League, este ceva fantastic.

ADVERTISEMENT

Klopp a ridicat din nou unul dintre cele mai mari cluburi și chiar sper că destinul lui este să conducă Germania. Dar poate asta se va întâmpla în viitorul îndepărtat. Jurgen este încă destul de tânăr și cred că are foamea de a câștiga mai multe trofee cu Liverpool înainte de a a trece la fotbalul la nivel de națională.

Becker speră ca Jurgen Klopp să vină acasă

Să sperăm că, după ce va realiza tot ce își dorește la nivel de eechipă de club, atunci va fi momentul să vină acasă.

ADVERTISEMENT

Iubesc să văd ce face Jurgen la Liverpool. Sunt un mare fan, îl admir mult și cred că este incredibil ceea ce a realizat deja în Anglia. Liverpool a făcut din Premier League un campionat de o echipă în acest sezon.

Şi Franz Beckenbauer e fan Klopp

Să ai încă un sezon de succes după ce ai câștigat Champions League anul trecut este un semn a măreției lui Klopp ca manager”,

ADVERTISEMENT

Nu numai Boris Becker vede omul potrivit la naţională pe Jurgen Klopp, ci şi o altă figură marcantă a sportului german, Kaiserul Franz Beckenbauer.

Kaiserului îi place mult caracterul Kaiserului

“Nu mă surprinde că Franz Beckenbauer a spus că Klopp ar fi antrenorul perfect pentru Bayern. Dar pentru moment, Jurgen pare să fi găsit, la Liverpool, un cămin în care este fericit. Cei mai buni manageri nu câștigă doar un singur trofeu. Ei devin mai buni și mai de succes an de an.

Îmi place foarte mult cum Klopp și-a pus amprenta personalității sale la Liverpool. Nu e un lucru ușor de făcut la un club mare, dar clubul are clar amprenta sa. A făcut-o la Dortmund și acum o face lși la Liverpool și acesta este indiciul unui mare antrenor. Nu cred că a fost vreodată demis, ceea ce e iarăși un tribut al calității sale”

ADVERTISEMENT