Fotbal international

Jurgen Klopp aprobă decizia Premier League! Mesajul impresionant pentru fanii lui Liverpool: „Astăzi, fotbalul nu mai este important”

13.03.2020 | 16:37
Jurgen Klopp aproba decizia Premier League Mesajul impresionant pentru fanii lui Liverpool Astazi fotbalul nu mai este important
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp, antrenorului lui Liverpool, a aprobat decizia Premier League de a suspenda campionatul și a transmis un mesaj pentru fanii „cormoranilor”.

Mesajul lui Jurgen Klopp pentru fanii lui Liverpool

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a vorbit despre amenințarea coronavirusului și a avut un mesaj direct pentru fanii „cormoranilor”, cărora le-a explicat că decizia amânării Premier League este cea mai bună decizie.

ADVERTISEMENT

Klopp consideră că fotbalul nu mai este atât de important în acest moment, în care epidemia de coronavirus se extinde din ce în ce mai mult:

Nu cred că este un moment potrivit în care părerile unui antrenor de fotbal să conteze, dar înțeleg că pentru suporterii noștri este important să audă vești de la echipă, așa că m-am conformat.

ADVERTISEMENT

În primul și în primul rând, toți trebuie să facem tot posibilul pentru a ne proteja cât mai bine în societate. Acest lucru ar trebui să se întâmple mereu, dar acum este mult mai important decât a fost vreodată.

Am spus și înainte că fotbalul este cel mai important lucru din lucrurile mai puțin importante. Astză, fotbalul și meciurile de fotbal chiar nu mai contează deloc”.

ADVERTISEMENT

„Gândurile și rugpciunile noastre sunt alături de cei care s-au îmbolnăvit!”

Jurgen Klopp a continuat și a mai explicat de ce este important ca populația să urmeze sfaturile autorităților și a mai declarat că se roagă pentru cei îmbolnăviți cu coronavirus, inclusiv pentru rivali:

„Evident, nu ne dorim să jucăm în fața unor scaune goale și nu vrem meciuri și competiții suspendate, dar dacă în acest fel putem ajuta și putem salva măcar o persoane, atunci cu siguranță vom proceda astfel.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi de ales între fotbal și bunăstarea societății, nici măcar nu aș sta pe gânduri.

Decizia de astăzi este pentru ca oamenii să fie în siguranță. Am văzut persoane din echipele alături de care concurăm care s-au îmbolnăvit, iar virsul ne arată că nu există nicio imunitate în fața fotbalului. Gândurile și rugăciunile noastre sunt pentru ei”.

„Nici unul dintre noi nu știe când se va termina totul, însă ca o adevărată echipă trebuie să avem încredere în sfaturile autorităților.

Sunt antrenorul acestei echipe și port pe umeri responsabilități foarte mari în ceea ce privește viitorul nostru pe terenul de fotbal.

Știu că în aceste vremuri, lumea poate suferi de cazuri de anxietate, din acest motiv vreau să subliniez importanța respectării sfaturilor venite din partea autorităților.

Puneți sănătatea pe primul loc! Nu vă asumați niciun risc! Gândiți-vă la vulnerabilitățile din societatea noastră și acționați cu multă compasiune. Vă rog, aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru”, a încheiat Jurgen Klopp.

  • 52 de ani a împlinit Jurgen Klopp pe 16 iunie
ADVERTISEMENT