Premier League

Antrenorul lui Liverpool are o sosie barman. Vezi cât de bine seamănă acesta cu Jurgen Klopp

05.05.2019 | 13:31
Jurgen Klopp are o sosie barman într-un orăşel din Anglia

Antrenorul lui Liverpool are o sosie barman. Este incredibil cât de bine seamnă Jurgen Klopp cu Nick Wilkinson, care este un simplu barman într-un local dintr-o micuţă localitate din Regatul Unit al Marii Britanii. Cei de la tabloidul The Sun au făcut această descoperire şi dacă ar fi puşi unul lângă altul cei doi ar fi aproape imposibil să spui care dintre ei este Jurgen Klopp şi care este Nick.

Jurgen Klopp are o sosie barman într-un orăşel din Anglia

Nick Wilkinson locuieşte în micuţul orăşel Fareham şi lucrează la Cricketers Arm, localul la care obişnuiesc să tragă cam toţi localnicii. Deja clienţii nici nu îi mai spun Nick, toată lumea îl strigă Jurgen şi el e foarte amuzat de această poveste. Barmanul este şi de acceaşi vârstă cu tizul său mult mai celebru, având 51 de ani.

A descoperit această asemănare în urmă cu trei ani, pe când lucra ca şi curier şi multă lume începuse să îl oprească pe stradă, pentru a face poze împreună, crezând că îl au în faţă, în carne şi oase, pe însuşi germanul de pe banca lui Liverpool. Nick s-a hotărât să meargă mai departe în poveste, începând să ia lecţii de limba germană şi îmbrăcându-se cu un trening al cormoranilor, cu iniţialele lui Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp luând prânzul la KFC? Nici vorbă! Este barmanul Nick Wilkinson, cel care are tot 51 de ani, ca şi germanul
Jurgen Klopp luând prânzul la KFC? Nici vorbă! Este barmanul Nick Wilkinson, cel care are tot 51 de ani, ca şi germanul

A început să îi placă să fie asemănat cu antrenorul lui Liverpool

“Sunt doar un barman dar trebuie să admit că datorită faptului că semăn foarte bine cu Jurgen Klopp am început să simt şi eu gustul celebrităţii. La început mă cam agasa când mă oprea lumea pe stradă pentru a face poze, dar acum chiar îmi place şi m-am obişnuit. Zâmbesc, spun două vorbe în germană şi oamenii pleacă fericiţi, convinşi că s-au fotografiat cu Jurgen Klopp.

E de ajuns să îmbrac treningul cu Liverpool şi săî ies pe stradă sau să merg să mănânc la KFC, unde obişnuiesc să stau la prânz şi nu există ca măcar odată să nu vină la mine cineva care să mă roage să facem un selfie, pentru că e mare fan Liverpool şi aşa mai departe. Oamenii sunt fascinaţi de ideea de a-l întâlni pe Klopp, deşi, dacă ar analiza, şi-ar pune întrebarea ce să caute germanul acolo în loc să fie la Liverpool, unde are treabă.”

Tags: