Fotbal international

Jurgen Klopp: “Ce voce erotică ai! Wow!” Cui i-a spus asta antrenorul lui Liverpool, de față cu toată lumea!

28.11.2018 | 19:33
Jurgen Klopp Ce voce erotica ai Wow Cui ia spus asta antrenorul lui Liverpool de fata cu toata lumea

Jurgen Klopp a oferit un nou moment inedit la conferința de presă înaintea partidei cu Paris Saint-Germain. După ce a primit o întrebare de la un ziarist francez, Klopp i-a uimit pe toți. “Ce voce erotică ai, apropos. Translatorul. Felicitări! Wow… Incă o dată, te rog!”, a zis antrenorul lui Liverpool, care a izbucnit în hohote de râs alături de ziariștii prezenți la conferința de presă.

Partida PSG – Liverpool este una decisivă pentru calificarea din grupa C a Ligii Campionilor. Antrenorul german al “cormoranilor” a catalogat perioada aceasta ca fiind “cea mai intensă din tot anul”.  Neamțul are din nou la dispoziție vedeta echipei, pe Mohamed Salah. ” Fizic este refăcut 100%, deci este perfect că se poate baza pe aabilitatea sa”,  a spus antrenorul despre omul său numărul 1.

Jurgen Klopp: “Ce voce erotică ai! Uau!” Translatorul este de vină!

Incidentul cu vocea erotică a translatorului de la conferință ar putea s-o facă geloasă pe Ulla Sandrock, soţia lui Jurgen Klopp, cu care antrenorul are o poveste de dragoste ca de film. Ca și tehnicianul lui Liverpool, consoarta sa este o fire originală. Ulla a lucrat ca profesoară, chelneriță, iar acum scrie cărți pentru copii.

Jurgen Klopp și soția sa Ulla

PSG – Liverpool este un meci de totul sau nimic, mai ales pentru francezi, care dacă pierd sunt ca și eliminați din Liga Campionilor, ceea ce ar însemna un dezastru pentru clubul care a investit cel mai mult în transferuri în ultimii ani și mai ales ținând cond de banii cu care echipa din capitala Franței i-a transferat pe Neymar sau Kylian Mbappe. În clasamentul grupei conduce Napoli cu 6 puncte, italieni având meci acasă cu Steaua Roșie Belgrad. Pe locul 2 este Liverpool tot cu 6 puncte, iar pe locul 3, PSG cu 5. Sârbii sunt și ei în cărți pentru calificare cu cele 4 puncte.

  • 4 înfrângeri consecutive în deplasare are Liverpool în Liga Campionilor, cu Roma, Real Madrid, Napoli și Steaua Roșie
Tags: