Fotbal international

Jurgen Klopp, criticat înainte de Barcelona – Liverpool! Ce i-a nemulțumit pe fanii ”cormoranilor”

01.05.2019 | 21:44
Jurgen Klopp criticat inainte de Barcelona  Liverpool Ce ia nemultumit pe fanii cormoranilor
ADVERTISEMENT

Managerul german Jurgen Klopp a fost criticat de fani cu puține momente înainte de începerea meciului Barcelona – Liverpool, din manșa secundă a semifinalelor Champions League. Tehnicianul ”cormoranilor” a surprins cu alegerea titularilor din partida de pe Camp Nou, dar nu toți suporeterii englezilor au fost mulțumiți cu ”11-le” care va începe întâlnirea din Spania.

Jurgen Klopp, criticat înainte de Barcelona – Liverpool

Jurgen Klopp a ales să-i lase pe banca de rezerve la meciul Barcelona – Liverpool pe atacantul Roberto Firmino, pe mijlocașul Jordan Henderson și pe fundașul Trent Alexander-Arnold, iar decizia sa a fost criticată de fani. În locul celor trei, germanul i-a ales pe Giorgiono Wijnaldum, Nabi Keita și Joe Gomez spre surprinderea tuturor suporterilor lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

”Este destul de greu să privești cum Firmino este lăsat pe bancă la un astfel de meci”, a scris un suporter englez, iar un altul a notat: ”Firmino rezervă? Keita titular? Asta da surpriză”. ”Firmino este o pierdere uriașă în această seară și nu înțeleg de ce Henderson nu e titular”, a scris un fan al lui Liverpool, în timp ce altul a notat: ”Sunt surprins de lăsarea lui Henderson pe bancă, mai ales că a avut prestații bune în ultimul timp”.

Jurgen Klopp în conferința de presăs susținută înaintea meciului Barcelona - Liverpool
Jurgen Klopp în conferința de presăs susținută înaintea meciului Barcelona – Liverpool

Nu toți suporterii sunt împotriuva lui Klopp

Cu toate acestea, Jurgen Klopp are și susținători printre fanii lui Liverpool. ”Klopp a mai încercat varianta cu Keita 9 fals. Cred că poate surprinde cu aceastăp mutare”, a scris un suporter, în timp ce altul scrie că germanul se poate să joace în această seară în sistemul 4-4-2 în încercarea de a-l surprinde pe Ernesto Valverde. Un alt fan a notat: ”Echipă mare. Hai Liverpool”.

ADVERTISEMENT

Partida FC Barcelona – FC Liverpool, din prima manșă a semifinalelor Champions League, se va disputa miercuri seară, de la ora 22:00, pe Camp Nou, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. De remarcat că superstarul catalanilor, Lionel Messi, nu a reușit să marcheze în cele două meciuri jucate împotriva ”cormoranilor”, Liverpool fiind singura formație din Anglia căreia nu i-a înscris.

Tags: