Jurgen Klopp, extaziat după Bayern Munchen – Liverpool 1-3: “Aş putea scrie o carte despre Van Dijk, atât de mult îmi place de el”

Razvan Nicolae   
in Liverpool
14/03/2019, 01:03
Jurgen Klopp, extaziat după Bayern Munchen – Liverpool 1-3: “Aş putea scrie o carte despre Van Dijk, atât de mult îmi place de el”
Jurgen Klopp, extaziat după Bayern Munchen - Liverpool 1-3

Jurgen Klopp a fost extaziat de prestaţia jucătorilor lui în meciul Bayern Munchen – Liverpool 1-3. “Cormoranii” au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor pe terenul bavarezilor, iar la finalul partidei, antrenorul englezilor era în culmea fericirii.

Jurgen Klopp, extaziat după Bayern Munchen – Liverpool 1-3. Ce a spus la conferinţa de presă

La finalul meciului Bayern Munchen – Liverpool 1-3, Jurgen Klopp era extaziat de calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în condiţiile în care a eliminat-o pe marea lui rivală din perioada în care o antrena pe Borussia Dortmund. Tehnicianul de 51 de ani l-a lăudat pe Virgil van Dijk, autorul celui de-al doilea gol al “cormoranilor”, dar a susţinut că bavarezii au fost impresionaţi de jocul elevilor lui.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

“I-am impresionat pe cei de la Bayern Munchen şi este un lucru important. Am marcat un super gol în prima repriză. A fost ceva wow. Am primit unul, dar toată lumea vedea că vom câştiga meciul. Aş putea scrie o carte despre Van Dijk, atât de mult îmi place de el. Virgil ştie că poate să joace şi mai bine şi o va face pe viitor”, a declarat Jurgen Klopp la finalul meciului.

Jurgen Klopp, mulţumit de prestaţia lui Liverpool din repriza a doua

La conferinţa de presă de la finalul meciului Bayern Munchen – Liverpool 1-3, Jurgen Klopp s-a declarat foarte mulţumit de felul în care jucătorii lui au jucat în repriza a doua. Antrenorul neamţ a susţinut că toate compartimentele echipei au jucat excelent după pauză.

“Am fost foarte fericit de ceea ce am văzut în a doua repriză. Am jucat foarte bine şi am arătat că ne-am marturizat în joc. Ne-am apărat perfect şi am ştiut când să atacăm şi să dăm lovitura. Nu multe echipe au reuşit să câştige la Munchen. E cool ce am reuşit, chiar dacă a fost foarte greu”, a mai preciat Jurgen Klopp.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×