Premier League

Jurgen Klopp îl vrea pe Kylian Mbappe pe Anfield Road. Care este condiția ca Liverpool să poată negocia cu PSG

20.04.2020 | 11:46
Jurgen Klopp il vrea pe Kylian Mbappe pe Anfield Road Care este conditia ca Liverpool sa poata negocia cu PSG
ADVERTISEMENT

Marile cluburi par a resimți mai lejer criza financiară produsă de stoparea Premier League în urma pandemiei de coronavirus. Sau cel puțin așa sugerează planurile ambițioase pe care le are liderul detașat Liverpool, după cum dezvăluie tabloidul The Sun.

Mbappe e sub contract cu PSG până în 2022

Care scrie pur și simplu că Jurgen Klopp îl vrea sub comanda sa pe unul dintre cei mai scumpi jucători din lume la această oră, dacă nu cumva cel mai scump.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre campionul mondial Kylian Mbappe, care are contract cu PSGpână în vara lui 2022 și care este apreciat la momentul de față la o valoare între 250-270 milioane euro.

Trebuie să îl vândă pe Sadio Mane

Însă Liverpool nu este clubul care vreodată să fie dispus, mai ales că are patron american, care se uită de zece ori înainte să vadă ce avanataj poate aduce afacerea, să plătească direct această suma colosală.

ADVERTISEMENT

Pentru ca să poată ajunge la Mbappe trebuie să vândă unul dintre cei mai bine cotați jucători existenți în momentul actual pe Anfield Road. Și acest jucător ar fi internaționalul senegalez Sadio Mane, câștigătorul Balonului de Aur al Africii pe 2019.

Zinedine Zidane e înnebunit după senegalez

Real Madrid este clubul care este interesat de serviciile jucătorului de la Liverpool, asta și pentru că antrenorul Zinedine Zidane a făcut o adevărată obsesie pentru el. Mane a jucat o perioadă în Ligue 1, la un club obscur, Metz și Zidane regretă enorm că nu a făcut mutarea pe un preț de nimic în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Acum Mane nu mai costă sub 10 milioane euro, ca pe vremea când era la Metz. Și cum are contract cu cormoranii până în vara lui 2023 cine îl vrea trebuie să sape adânc în conturi pentru a-l avea.

Liverpool ar mai pune 100 de milioane de euro

175 de milioane euro a ajuns prețul lui Mane, după excelentele sale evoluții în tricoul roșu al lui Liverpool, un preț foarte mare chiar și pentru un club de talia lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Însă Zinedine Zidane susține cu tărie că de un jucător cu profilul lui Sadio Mane are mare nevoie echipa sa pentru a deveni mult mai prolifică. Iar Liverpool ar mai pune o sută de milioane şi visul lui Klopp, de a-l atrena pe Kylian Mbappe ar putea deveni realitate.

ADVERTISEMENT