Sport

Jurgen Klopp își face praf jucătorii după Manchester City – Liverpool 4-1. Tehnicianul german, rănit după ce autocarul ”cormoranilor” a fost atacat cu pietre. Update

Jurgen Klopp a fost negru de supărare după înfrângerea din partida Manchester City - Liverpool 4-1 și și-a criticat vehement jucătorii pentru prestația de pe Etihad.
01.04.2023 | 21:51
Jurgen Klopp isi face praf jucatorii dupa Manchester City  Liverpool 41 Tehnicianul german ranit dupa ce autocarul cormoranilor a fost atacat cu pietre Update
Autocarul echipei Liverpool a fost atacat cu pietre la plecarea de la stadionul Etihad, după înfrângerea cu Manchester City, iar antrenorul Jurgen Klopp a fost rănit de unul dintre proiectile. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
01-04-2023
18:59

Klopp, rănit de fanii lui Manchester City

Autocarul echipei Liverpool a fost atacat cu pietre la plecarea de la stadionul Etihad, după înfrângerea cu Manchester City, iar antrenorul Jurgen Klopp a fost rănit de unul dintre proiectile.

Incidentul s-a produs într-un cartier select din Manchester, iar poliția încă nu a găsit vinovații. Gruparea de pe Etihad a condamnat incidentul și a anunțat că va sprijini forțele de ordine pentru găsirea vinovaților.

”Clubul Manchester City FC a fost informat că antrenorul lui Liverpool a suferit răni pe drumul de întoarcere după meciul de astăzi. Înțelegem că un obiect a fost aruncat către autobuz într-o zonă rezidențială.

Incidentele de acest gen sunt total inacceptabile și condamnăm ferm acțiunile celor responsabili. Vom sprijini pe deplin investigația poliției din Greater Manchester asupra acestui incident, în orice mod putem.

În plus, clubul nostru este dezamăgit de faptul că s-au auzit scandări nepotrivite din partea suporterilor lui City în timpul meciului de astăzi. Regretăm orice ofensă pe care ar fi putut-o provoca aceste scandări”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

După o primă repriză încheiată la egalitate, dar în care gazdele au dominat jocul, ”cetățenii” au turat motoarele în partea secundă și au obținut un succes răsunător care îi permite să continue lupta la titlu cu Arsenal.

Jurgen Klopp, discurs acid după meciul Manchester City – Liverpool 4-1

La finalul întâlnirii Manchester City – Liverpool 4-1, din etapa a 29-a din Premier League, antrenorul Jurgen Klopp a avut o ieșire nervoasă și a pus tunurile pe jucătorii săi, considerând că scorul putea fi mult mai mare.

ADVERTISEMENT

”Prima repriză a fost una pe care am văzut-o doar de câteva ori când am jucat aici. City mereu are mai multă posesie, dar am avut și noi perioade când am dominat la acest capitol. Zonele cheie sunt clare. Dacă nu controlezi mijlocul terenului și îi lași să joace între linii, atunci este aproape imposibil să obții ceva pentru că atunci terenul devine prea mare.

Modul în care am primit golurile este greu de acceptat. Nu am atacat mingea la niciunul dintre ele. Este total inacceptabil. I-am lăsat să facă tot ce vor, am fost norocoși să scăpăm așa ieftin. Meciul putea fi diferit și asta e de rău pentru noi.

ADVERTISEMENT

Aceste tipuri de lucruri absolut nu se pot întâmpla, dar s-au întâmplat. Nu e nimic bun de spus despre acest meci. Acest joc trebuie să-l folosim, din păcate, pentru a clarifica ce lucruri nu ar trebui să se întâmple”, a declarat Klopp, conform Metro.

Guardiola, încântat de succesul cu Liverpool

De partea cealaltă, Pep Guardiola nu a contenit cu laudele la adresa elevilor săi, a mărturisit că nu poate alege un jucător despre care să spună că a fost cel mai bun de pe teren și a precizat că a fost cel mai bun joc al echipei de la venirea sa, chiar dacă nu l-a avut la dispoziție pe golgheterul Erling Haaland.

ADVERTISEMENT

”Din minutul 1 până în minutul 93 a fost o prestație perfectă. Chiar dacă am primit un gol, am jucat foarte bine. Liverpool a pus mereu pericol pe tranziție, dar noi am jucat foarte bine, una dintre cele mai bune prestații în cei 7 ani ai mei aici.

Jucătorii știau că nu joacă slab. Am fost conduși, dar am continuat, am discutat la pauză, iar de la 2-1 jocul a devenit stabil. Jack Grealish? Ne-a salvat de la primirea celui de-al doilea gol. Riyad Mahrez a fost și el excepțional. Nu pot să numesc un jucător mai bun decât altul. Toți au fost excepționali.

ADVERTISEMENT

Julian Alvarez? Nu numai golul, ci și pasele de la golul 2 și golul 3. Este foarte inteligent când are mingea, e un fotbalist excepțional. Clubul a reușit un transfer senzațional când l-a adus. E campion mondial alături de Lionel Messi dintr-un anumit motiv”, a spus Guardiola.

ADVERTISEMENT