Jurgen Klopp își spionează jucătorii. La ce truc apelează neamțul lui Liverpool

Cosmin Crăciun   
în Liverpool
18/10/2020, 15:03
Jurgen Klopp își spionează jucătorii. La ce truc apelează neamțul lui Liverpool
Jurgen Klopp își spionează jucătorii. La ce truc apelează neamțul lui Liverpool. Sursa foto: Hepta.ro

Chiar dacă are o relație excelentă cu fotbaliștii de pe Anfield Road, Jurgen Klopp a recunoscut că își spionează jucătorii.

Tehnicianul neamț a dezvăluit la ce metodă ingenioasă apelează pentru a fi mereu la curent cu ce conținut postează fotbaliștii săi.

Jurgen Klopp a ajuns la Liverpool în 2015 și a reușit să aducă titlul pe Anfield Road după 30 de ani de pauză. De asemenea, neamțul a câștigat trofeul UEFA Champions League în 2019.

Jurgen Klopp își spionează jucătorii. Stă incognito pe Instagram

Jurgen Klopp nu este un manager obișnuit, iar personalitatea și viziunile neamțului l-au adus în dese rânduri în centrul atenției. Deși este apreciat de cea mai mare parte a lumii fotbalistice, Klopp a stârnit destule controverse prin faptul că nu a ezitat să își facă publică viziunea politică sau să își critice partenerii de competiție.

Pentru a demonstra că este un antrenor modern, Jurgen Klopp a anunțat că este prezent pe canalele de social media, deși nu este activ. El își urmărește jucătorii și s-a declarat surprins să îi vadă atât de activi în mediul online.

„Nu o să fiu niciodată activ pe social media, dar e foarte distractiv să intru și să dau mereu de aceiași oameni. Partea bună e că nu uit niciodată când e ziua de naștere a vreunuia dintre jucătorii mei, asta e tare. Sunt pe Instagram încă din vara trecută, cu un nume secret. Nu sunt activ, dar îmi urmăresc toți jucătorii.

Îi urmăresc și pe Alex Oxlade-Chamberlain și pe prietena lui, am văzut că au o viață interesantă când nu sunt eu prin preajmă. Aș lăsa-o pe prietena lui Ox să fie stilistul meu personal, cred că ar fi un sfătuitor excelent”, a spus Klopp pentru TalkSport.

Spectacol în Merseyside Derby. 2-2 cu Everton după un gol anulat cu VAR

În ultima etapă din Premier League, Jurgen Klopp a avut parte de un adevărat thriller pe terenul rivalilor de la Everton. Formația neamțului a condus de două ori, dar a fost egalată de fiecare dată de „caramelele” lui Carlo Ancelotti.

Liverpool a marcat și golul de 3-2, în prelungirile jocului, însă golul lui Jordan Henderson a fost anulat după un offside milimetric la Mane, descoperit de arbitru prin intermediul tehnologiei VAR.

Cu ocazia jocului de pe Goodison Park, vârful egiptean Mohamed Salah a intrat în istoria lui Liverpool după ce a ajuns la 100 de goluri marcate pentru club. Din păcate pentru Jugen Klopp, tot în aceeași partidă s-a accidentat și Virgil van Dijk, cel care va lipsi până în primăvara anului viitor de pe teren.

Închide ×