News

Jurgen Klopp, meciul 200 în Premier League contra lui Manchester United: „Cui îi pasă de record dacă nu bați?”

17.01.2021 | 09:05
Jurgen Klopp meciul 200 in Premier League contra lui Manchester United Cui ii pasa de record daca nu bati
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp va atinge o bornă importantă în Premier League: 200 de partide, la meciul cu Manchester United din această seară.

Anul 2020 a fost al „cormoranilor”, care au câștigat titlul după 30 de ani, însă în acest sezon clasamentul va fi mult mai strâns, iar Liverpool va avea două contracandidate puternice în Manchester United și Tottenham.

ADVERTISEMENT

Manchester United este noul lider din campionatul Angliei, spre disperarea lui Jurgen Klopp, care i-a atacat pe „diavolii roșii”, iar replica lui Solskjaer nu a întârziat să apară.

Jurgen Klopp la meciul 200 în Premier League cu Manchester United

Jurgen Klopp are un motiv în plus să facă tot ce îi stă în putere pentru ca Liverpool să câștige meciul cu rivala Manchester United, care este partida cu numărul 200 în Premier League pentru antrenorul german: „Jucăm acasă și avem un mic avantaj, chiar dacă sunt înaintea noastră în clasament. Va fi un meci incredibil”, a spus Klopp înainte de partidă.

ADVERTISEMENT

Neamțul nu s-a lăsat impresionat de această statistică, în stilul său caracteristic și a comentat foarte pragmatic: „Cui îi pasă de record dacă nu bați în meciul 200? Asta e viața noastră, a antrenorilor”, a comentat Jurgen Klopp înaintea meciului aniversar.

Dorit de Juan Laporta la Barcelona, Jurgen Klopp nu are de gând să o părăsească pe Liverpool și visează la un nou titlu pe Anfield. Înaintea marelui derby cu Manchester United, el are un palmares de invidiat: 127 de victorii, 47 de remize și doar 25 de înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Liverpool poate redeveni lider dacă bate Manchester United

Manchester United are trei puncte peste rivala de moarte Liverpool, înainte de meciul direct etapa a 19-a din Premier League, care va avea loc duminică, de la ora 18:30, iar United va încerca cu orice preț să își mărească distanța față de Liverpool: „Sunt de cinci ani în Anglia, însă Manchester United niciodată nu a plecat deja învinsă. Nu am cum să fie. Întotdeauna au fost o echipă bună, mereu au avut super-jucători, manageri și antrenori. Sunt mereu acolo, iar acum sunt pe primul loc”, a declarat Klopp la conferința de presă.

Cifrele lui Jurgen Klopp pe banca lui Liverpool sunt fabuloase. Singurul manager din Premier League care are mai multe victorii în 200 de meciuri este Jose Mourinho, cu 137 de victorii pe banca lui Chelsea, mai mult însă decât a reușit oricare antrenor al lui Liverpool la cele 19 titluri din visteria clubului englez: ,,Suntem unde ne-am propus. Știm ce avem de făcut. Știm ce am greșit. Ce trebuie să schimbăm. Acum trebuie să aplicăm aceste lucruri pe teren”, a afirmat încrezător Klopp.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, derby-ul cu Manchester United va fi meciul cu numărul 100 al lui Jurgen Klopp pe Anfield Road, unde neamțul a pierdut doar patru meciuri, a remizat în 23 de partide și a câștigat 72 de meciuri: „Oriunde m-aș afla pe Glob, mi-aș dori să văd acest meci. Sincer, abia aștept această partidă. Știu că Ole a spus că întâlnesc Liverpool în cel mai bun moment. Mai vedem noi”, a mai spus în final managerul lui Liverpool.

ADVERTISEMENT
Tags: