Sport

Jurgen Klopp ar putea depăși un deceniu ca manager al lui Liverpool. Ce l-ar face pe german să semneze prelungirea contractului

Jurgen Klopp ar putea stabili o performanță fără egal în acest sezon, câștigarea a patru trofee: titlul în Premier League, FA Cup, Champions League, după ce a cucerit deja Cupa Ligii.
05.03.2022 | 20:58
Jurgen Klopp ar putea depasi un deceniu ca manager al lui Liverpool Ce lar face pe german sa semneze prelungirea contractului
Jurgen Klopp ar putea depăși un deceniu ca manager al lui Liverpool. Ce l-ar face pe german să semneze prelungirea contractului. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

La o doar câteva zile după ce a câștigat primul trofeu al sezonului, Cupa Ligii Angliei, Jurgen Klopp a dat de înțeles că ar putea continua pe banca lui Liverpool și după ce îi expiră actualul contract, în 2024. Managerul german de 54 de ani a afirmat după succesul din optimile Cupei Angliei, cu Norwich City, că doar nivelul său de energie ar putea stabili dacă își va prelungi aventura pe Anfield.

Jurgen Klopp se gândește doar la viitorul lui Liverpool

“Îmi place ceea ce fac, dar am spus de câteva ori că trebuie să existe altceva în lume, ca să fiu sincer, dincolo de ideea de a te gândi mereu la jucători talentați, arătoși și fantastic de valoroși. Momentan, sunt plin de energie”, a spus Klopp, care are de gând să își ducă până la capăt contractul în vigoare. Asta ar face ca Liverpool, unde a venit în 2015, să fie clubul unde a activat cel mai mult timp în carieră, nouă ani.

ADVERTISEMENT

“Viitorul meu va fi OK. Nu trebuie să planific ceva. Aș putea semna în ultimul minut. Nu este o problemă. Important este viitorul clubului la care lucrăm, că totul este la locul potrivit.

Lucrurile pe care le facem nu sunt pentru mine, nici pentru această generație, ci pentru o perioadă lungă, lungă de timp”, a declarat germanul, aflat în cursa de a realiza o performanță unică în fotbal: câștigarea a patru trofee într-un sezon.

ADVERTISEMENT

Liverpool este la șase puncte în urma liderului Premier League, Manchester City, cu un meci mai puțin jucat, este calificată în sferturile de finală din FA Cup și cu un pas în sferturile Champions League, după ce a triumfat în Cupa Ligii.

Misiunea lui Klopp la Liverpool: să pună oamenii potriviți la locul potrivit

“Am îmbunătățit atâtea lucruri în acești ani. Este vorba doar de a face lucrurile corect, să angajezi oamenii potriviți și să îi pui în pozițiile potrivite.

ADVERTISEMENT

Nu înseamnă că vei câștiga titlul, ci că ai oamenii potriviți în postul potrivit și să îi folosești astfel, iar noi asta încercăm. Acești oameni, foarte mulți dintre ei sunt aici acum, vor fi bine și după ce eu voi pleca”, a mai spus Jurgen Klopp.

Tags: