ADVERTISEMENT
Fotbal international

Jurgen Klopp, mesaj emoționant pentru Arsene Wenger! ”M-a inspirat”

Autor: Traian Terzian | 20.04.2018 | 15:08
Jurgen Klopp, mesaj emoționant pentru Arsene Wenger! ”M-a inspirat”
Jurgen Klopp și Arsene Wenger în timpul unui meci din Premier League

Managerul echipei FC Liverpool, Jurgen Klopp, a fost prima personalitate din fotbal care a reacționat după ce tehnicianul francezul Arsene Wenger a anunțat că va pleca la sfârșitul sezonului de la Arsenal Londra. Germanul a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului”tunarilor”.

ADVERTISEMENT

”Nu mi-a venit să cred când am auzit asta de dimineață. Am fost surprins de această decizie, dar trebuie să i-o respectăm cu toții. Pot spune că a fost și încă este unul dintre cele mai influente personalități din fotbalul mondial. Are o carieră fantastică în spate și o personalitate pe măsură”, a declarat tehnicianul formației FC Liverpool.

Jurgen Klopp: ”Întotdeauna i-am admirat munca lui Arsene Wenger, a fost un geniu”

”Sunt lucruri care se schimbă peste noapte, iar el a reușit să rămână timp de 22 de ani într-un singur loc. Întotdeauna i-am admirat munca, a fost un geniu. M-a inspirat. Sper să mai am ocazia să mă întâlnesc cu el și să îi spun lucrurile astea față în față”, a mai afirmat Jurgen Klopp despre Arsene Wenger.

Mijlocașul spaniol Cesc Fabregas, care a jucat la Arsenal Londra, sub comanda francezului, a făcut o postare emoționantă pe contul de Instagram: ”Wow. Nu m-am așteptat la asta, dar e încă o demonstrație a caracterului acestui om. Nu voi uita niciodată sprijinul pe care mi l-a oferit și toate lucrurile pe care le-am învățat de la el. A avut încredere în mine din prima zi, a fost ca un tată pentru mine. Arsene, meriți tot respectul și toată fericirea din lume”.

ADVERTISEMENT

Wow. I never expected that but it shows the great dignity and class of the man. I will never forget his guidance and support, his tutelage and mentorship. He had faith in me from day one and I owe him a lot, he was like a father figure to me who always pushed me to be the best. Arsene, you deserve all the respect and happiness in the world. #classact ??

A post shared by Cesc Fàbregas (@cescf4bregas) on

Managerul francez Arsene Wenger a anunțat oficial, vineri, că va pleca de la Arsenal Londra la finalul sezonului, după 22 de ani petrecuți pe banca tehnică a ”tunarilor”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!