Fotbal international

Jurgen Klopp nu se descurcă prea bine la treburile casnice, dar rămâne cu zâmbetul pe buze: „Am pregătit și o omletă, dar nevastă-mea m-a pus s-o refac”

19.04.2020 | 16:51
Jurgen Klopp nu se descurca prea bine la treburile casnice dar ramane cu zambetul pe buze Am pregatit si o omleta dar nevastamea ma pus so refac
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp a vorbit despre perioada pe care o petrece în autoizolare și a mărturisit că nu se descurcă prea bine la treburile casnice, dar și-a păstra simțul umorului.

Jurgen Klopp nu se descurcă la treburile casnice

Jurgen Klopp a dezvăluit că nu se descurcă prea bine la treburile casnice și a povestit cum soția sa l-a pus să refacă o banală omletă: Fac lucruri pe care nu le-am încercat până acum. Sarcina mea actuală e să spăl vasele. Îmi place și am devenit maestru în domeniu. 

ADVERTISEMENT

Am pregătit și o omletă, numai că nevastă-mea n-a fost prea impresionată și m-a pus să o refac! Am 52 de ani și încă nu știu să-mi fac nodul la cravată. Dar eu și fiul meu Dennis ne-am pus pe treabă și vă garantez că în șapte zile o să învăț!”.

„Este nevoie de tot acest timp pentru că este vorba de o mișcare a mâinilor pe care nu-s deloc obișnuit s-o fac. Trăiesc într-o zonă frumoasă și este o plăcere să ies să alerg, timp de un ceas.

ADVERTISEMENT

Am impresia că dacă mi-ar interzice cineva aș simți teribil de grav absența acestei mișcări fizice zilnice”, a mai spus Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp a fost impresionat de medicii englezi

Jurgen Klopp a vorbit despre medicii englezi și a rămas impresionat de felul în care aceștia au tratat și tratează în continuare bolnaviii de coronavirus:

ADVERTISEMENT

„Este extraordinar. Am primit un video, cred că ieri, cu oamenii din spital, pe de o parte erau cei de la terapie intensivă, iar de celalată parte restul medicilor. Au cântat ”You’ll never walk alone”. Imediat cum am auzit, mi-au dat lacrimile. Este incredibil.

Asta spune totul. Acesti oameni, nu numai că lucrează și-i ajută pe alții, dar au demonstrat că au și un spirit bun. Ei sunt obișnuiți să ajute alți oameni. Ei se pun în pericol ajutând oamenii bolnavi. Sunt obișnuiți să ajute alți oameni”.

ADVERTISEMENT

„În viitor, peste 10, 20, 30 de ani, când ne vom uita în trecut, vom observa faptul că lumea a demonstrat o solidaritate extraordinară, iar acest lucru este extraordinar”,  a mai spus Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT