Sport

Jurgen Klopp, prima reacție după eșecul drastic suferit de Liverpool la Napoli. ”Trebuie să ne reinventăm”

După 1-4 cu Napoli, Jurgen Klopp, a recunoscut că Liverpool are probleme și spune că e responsabilitatea sa să găsească soluții.
08.09.2022 | 01:20
Jurgen Klopp prima reactie dupa esecul drastic suferit de Liverpool la Napoli Trebuie sa ne reinventam
Jurgen Klopp a recunoscut superioritatea lui Napoli și spune că este datoria sa să caute soluții pentru a scoate echipa din criză. Foto: twitter
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp a fost un car de nervi încă înaintea meciului cu Napoli. Supărat pe fanii gazdelor, din pricina cărora jucătorii săi au făcut noapte albă. Fanii lui Liverpool nu l-au cauționat și au reacționat rapid după înfrângerea cu 4-1. Însă, după meci, germanul a recunoscut deficiențele echipei sale. Și spune că este de datoria sa să scoată echipa din criză.

”Nu jucăm suficient de bine, asta este evident, și de aceea pierdem jocuri”, a recunoscut Jurgen Klopp

Andy Robertson, fundașul lui Liverpool, a fost primul intervievat de către cei de la BT Sport după umilința de la Napoli. Și a radiografiat perfect întâlnirea.

ADVERTISEMENT

”De prea multe ori au avut spații să alerge în jumătatea noastră și să ne pună probleme. Joci în deplasare în Liga Campionilor și nu poți lăsa atâtea spații.

Simțeam că au un om în plus. Trebuie să revenim la jocul nostru clasic și să fim compacți. Să ne trezim, și să o facem repede, pentru că nu putem performa așa”, a spus Robertson.

ADVERTISEMENT

Imediat a ajuns la microfon și Jurgen Klopp. Care a recunoscut superioritatea adversarului. ”Un rezultat greu de acceptat, dar care nu este atât de greu de explicat când ai văzut meciul.

Pentru a începe cu cele două penaltyuri…OK, în primul rând, Napoli a făcut un joc foarte bun, noi nu. Iar aceasta este prima explicație pentru înfrângere.

ADVERTISEMENT

Au marcat un penalty și au ratat altul. Dar următoarele două goluri li le-am făcut cadou. Trebuia să ne apărăm mai bine. S-a ajuns la 3-0, noi având ocazii, dar fără să fim cu adevărat în joc.

Nu am fost compacti în defensivă sau ofensiv. Până când Thiago a intrat pe teren nu-mi amintesc o situație de contra-pressing”, și-a început discursul Klopp.

ADVERTISEMENT

Pentru a continua: ”Am jucat rău în prima repriză, dar de obicei nu primim trei goluri. Cu Alisson în poartă, trebuie să joci foarte rău pentru ca asta să se întâmple. Am pierdut aici cu 2-0, dar atunci am jucat. Acum am făcut-o îngrozitor”. 

Jurgen Klopp: ”Trebuie să plecăm pe un nou drum”

Klopp recunoaște că situația echipei nu este una roză. În opinia sa, Liverpool trebuie să se reinventeze. Și afirmă că el este cel care trebuie să găsească soluțiile.

”Se pare că trebuie să ne reinventăm. Lipsesc o mulțime de lucruri, iar partea distractivă este că trebuie să o facem în mijlocul unui sezon de Premier League și Champions League.

Jucăm cu Wolves sâmbătă. Iar dacă au văzut meciul din seara asta, nu se pot opri din râs. Și vor spune – aș face-o și eu – că este momentul perfect pentru juca împotriva noastră. 

În fotbal există întotdeauna soluții. Nu jucăm suficient de bine, asta este evident, și de aceea pierdem jocuri. Jucăm în cea mai puternică ligă din lume și avem o grupă destul de bună în Liga Campionilor.

Avem o treabă de făcut, este responsabilitatea mea și am nevoie de timp să mă gândesc la asta. Sunt câteva lucruri evidente și trebuie să resetăm și să plecăm pe un nou drum”, a conchis Klopp.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”