ADVERTISEMENT
Fotbal international

Jurgen Klopp, reacție genială după Liverpool – Arsenal 5-5: ”Cui îi pasă de tactică într-o seară ca asta?” VIDEO

Autor: Traian Terzian | 31.10.2019 | 07:43
Jurgen Klopp, reacție genială după Liverpool - Arsenal 5-5: ”Cui îi pasă de tactică într-o seară ca asta?” VIDEO
Jurgen Klopp a avut o reacție genială la finalul meciului FC Liverpool - Arsenal Londra 5-5

Tehnicianul Jurgen Klopp a avut o reacție genială la finalul meciului FC Liverpool – Arsenal Londra 5-5 în care ”cormoranii” s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei după loviturile de departajare. A fost probabil cea mai bună partidă de fotbal a anului, gazdele revenind de la 1-3, 2-4, 4-5 și egalând la ultima fază din timpul regulamentar.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp, reacție genială după Liverpool – Arsenal 5-5: ”Nu știu când m-am distrat ultima oară atât de mult la un meci de fotbal”

”Ce meci de fotbal. Mi-a plăcut fiecare secundă! Am putea vorbi de tactică, dar cui îi pasă de asta într-o seară ca asta? Mi-a plăcut fiecare secundă a jocului. Nu știu când m-am distrat ultima oară atât de mult la un meci de fotbal. Am văzut un spectacol foarte bun. Am fost atât de fericit și de mulțumit pentru copii, deoarece ei își vor aminti această seară de pe Anfield pentru tot restul vieții”, a fost reacția lui Jurgen Klopp după Liverpool – Arsenal 5-5.

”Am făcut să fie o seară specială. Toți cei care au venit pe Anfield au văzut 19 goluri, este ceva special. Este absolut perfect. Ca manager poate ar trebui să-mi fac mai multe griji, greșelile pe care le-am făcut au fost evidente, dar acest lucru nu este important acum. Am avut mulți tineri pe teren și trebuie să-i pregătim pentru meciuri dificile. Iar în seara asta a fost un meci dificil. Au muncit, și-au dat sufletul pe teren și asta chiar mi-a plăcut”, a mai spus tehnicianul german.

ADVERTISEMENT

Meci halucinant pe Anfield Road

FC Liverpool s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei după un meci halucinant cu Arsenal Londra, încheiat la egalitate 5-5. ”Cormoranii” s-au impus la loviturile de departajare, scor 5-4. Este pentru a doua oară în ultimii 66 de ani când Liverpool primește cinci goluri în 90 de minute pe teren propriu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!