Sport

Jurgen Klopp, scandal cu arbitrul meciului Tottenham – Liverpool 2-2! ”Nu am probleme cu alţii, doar cu tine!” Video

Antrenorul german de la Liverpool, Jurgen Klopp, a avut un duel verbal peste limitele politeții cu arbitrul care a fost delegat să oficieze meciul din deplasare, cu Tottenham.
19.12.2021 | 23:39
Jurgen Klopp scandal cu arbitrul meciului Tottenham  Liverpool 22 Nu am probleme cu altii doar cu tine Video
ADVERTISEMENT

În etapa a 18-a din Premier League, Tottenham și Liverpool au încheiat la egalitate, 2-2, după ce gazdele au deschis scorul prin Harry Kane, în minutul 13. Diogo Jota și Robertson i-au adus pe ”cormorani” în avantaj, dar Son a restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de final.

Jurgen Klopp l-a atacat pe arbitru, după Tottenham – Liverpool 2-2

Jurgen Klopp, tehnicianul de la Liverpool, a fost vădit nemulțumit de mai multe decizii ale brigăzii de arbitraj, în special că Harry Kane a fost iertat de eliminare.

ADVERTISEMENT

El a protestat în timpul meciului, însă totul a culminat după fluierul final. Nervos, Klopp s-a repezit spre Paul Tierney, care a condus meciul. Klopp i-a strigat omului cu fluier: ”Nu am probleme cu arbitri. Numai cu tine”.

Jurgen Klopp nu s-a mulțumit cu atât, ci și-a continuat tirada: ”Nu ai jucat fotbal niciodată”, i-a mai strigat el lui Paul Tierney.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp și-a explicat ieșirea

Mai târziu, după ce s-a calmat, Jurgen Klopp și-a explicat gestul de a ataca prestația arbitrului.

În fața camerelor de la Sky Sports, Klopp a acuzat eliminarea scoțianului Robertson, considerând că aceeași decizie se impunea și la un atac al lui Harry Kane: ”Este roșu, nu încape nicio îndoială. Dacă avea piciorul pe pământ putea fi fractură”, a spus Klopp.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp a mai acuzat un penalty neacordat la Diogo Jota și crede că tehnica VAR ar putea îmbunătăți prestațiile brigăzilor de arbitri.

Jurgen Klopp a primit cartonaș galben pentru proteste, pe finalul primei reprize. Antrenorul lui Liverpool a dezvăluit şi dialogului purtat cu arbitrul Tierney.

ADVERTISEMENT

Domnul Tierney mi-a spus că Diogo Jota s-a oprit intenționat din acțiune și a căutat contactul. Ca să șutezi la poartă trebuie să te oprești. Nu poți alerga și șuta în același timp. Avea cea mai bună poziție și vizibilitate asupra fazei, dar nu a fluierat. Este incredibil. Va trebui să îl întreb dacă nu are ceva personal cu mine”.

Robertson a văzut direct cartonașul roșu în acest meci, în minutul 77, după o intrare asupra lui Ndombele și va fi suspendat cel puțin un meci.

După acest egal, Liverpool se menține pe locul secund, cu 41 de puncte, la trei lungimi distanță de liderul Manchester City. Tottenham ocupă locul 7 în Premier League, cu 26 de puncte acumulate.

ADVERTISEMENT