Fotbal international

Jurgen Klopp, scos din sărite de fanii lui Liverpool înaintea meciului cu Atletico! Reacția antrenorului + salutul genial cu Diego Simeone. VIDEO

11.03.2020 | 23:11
Jurgen Klopp scos din sarite de fanii lui Liverpool inaintea meciului cu Atletico Reactia antrenorului  salutul genial cu Diego Simeone VIDEO
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp a fost enervat serios de fanii lui Liverpool înaintea meciului cu Atletico. Suporterii de pe „Anfield” au vrut să dea mână cu antrenorul german, gest de evitat în contextul epidemiei cu coronavirus.

Jurgen Klopp, enervat de fani pe ”Anfield”

Într-o lume aflată într-o situație delicată, cauzată de epidemia de coronavirus răspândită din ce în ce mai puternic și în Europa, cele mai simple gesturi, obișnuite pe stadioanele de fotbal, produc reacții neașteptate.

ADVERTISEMENT

La intrarea pe gazonul stadionului „Anfield”, înaintea meciului Liverpool – Atletico Madrid, manșa secundă a optimei de finală din Liga Campionilor, câțiva fani englezi, aflați în sectorul de lângă tunel, au întins mână pentru a-l saluta pe Jurgen Klopp.

Antrenorul german a fost vizibil deranjat de gestul suporterilor, forurile conducătoare din fotbal recomandând evitarea contactelor și strângerea mâinilor în contextul epidemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

La câteva secunde, Klopp a evitat să-i strângă mâna lui Diego Simeone, cei doi antrenori salutându-se într-un mod original.

Jurgen Klopp și Diego Simeone, înainte de meci. FOTO: Daily Mail
Jurgen Klopp și Diego Simeone, înainte de meci. FOTO: Daily Mail

Liverpool are nevoie de două goluri pentru calificare

Atletico Madrid a reușit să se impună pe „Wanda Metropolitano”, 1-0, în turul „dublei” din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Saul Niguez, prin reușita din minutul 4 al partidei din Capitala Spaniei, a oferit avantajul minim pentru formația lui Diego Simeone, înaintea returului din Anglia.

ADVERTISEMENT

În fața unui „Anfield Road” arhiplin, Liverpool a dominat prima parte a confruntării cu Atletico Madrid și a intrat la cabine cu 1-0, scor care duce în prelungiri dacă se va păstra la finalul celor 90 de minute de joc regulamentare.

Georginio Wijnaldum a marcat unicul gol al primei reprize de la Liverpool, după ce l-a învins pe Jan Oblak cu o lovitură de cap.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Liverpool și Atletico este singura de miercuri din Champions League care se joacă cu spectatori. UEFA a decis închiderea porților de pe „Parc des Princes”, unde PSG întâlnește Borussia Dortmund.

În turul din Germania, echipa lui Lucien Favre s-a impus cu 2-1, datorită unei „duble” reușite de Erling Haaland, care a anulat reușita lui Neymar.

ADVERTISEMENT