Fotbal international

Jurgen Klopp și Antonio Mohamed, antrenorul lui Monterrey, la un pas de bătaie sub ochii lui Ovidiu Hațegan: ”Te aștept afară!” VIDEO

19.12.2019 | 08:24
Jurgen Klopp si Antonio Mohamed antrenorul lui Monterrey la un pas de bataie sub ochii lui Ovidiu Hategan Te astept afara VIDEO
ADVERTISEMENT

A doua semifinală a Campionatului Mondial al Cluburilor dintre Liverpool și Monterrey, desfășurată miercuri pe ”Khalifa International Stadium” din Doha, a fost una mult mai tensionată decât prima, Al Hilal – Flamengo. Jurgen Klopp și Antonio Mohamed, doi antrenori extrem de temperamentali, au fost la un pas de un duel mai mult decât sportiv.

Jurgen Klopp și Antonio Mohamed, antrenorul lui Monterrey, la un pas de bătaie sub ochii lui Ovidiu Hațegan

Contrar așteptărilor, Liverpool a avut o misiune extrem de dificilă în meciul cu mexicanii de la Monterrey, în penultimul act de la Campionatul Mondial al Cluburilor, competiție găzduită în acest sezon de Qatar.

ADVERTISEMENT

”Cormoranii” s-au impus greu, scor 2-1, iar tensiunea partidei era să degenereze pe final. Un antrenor extrem de carismatic și de plăcut în multe momente, Jurgen Klopp a avut o izbucnire nervoasă cu un sfert de oră până la final.

În minutul 77 al semifinalei de la Doha, Jurgen Klopp a primit un cartonaș galben în urma unui conflict aprig cu managerul celor de la Monterrey, Antonio Mohamed.

ADVERTISEMENT

Germanul a fost furios pe omologul său argentinian întrucât acesta cerea cu insistență arbitrului să acorde un al doilea cartonaș galben pentru fundașul englezilor, Joe Gomez.

Jurgen Klopp: ”Te aștept afară”

Crezând că sud-americanul îl poate influența pe arbitru, Jurgen Klopp a explodat și s-a îndreptat nervos către acesta pe margine, gesticulând și, spun cei de la Mundo Deportivo, invitând la luptă: ”Te aștept afară”, ar fi spun germanul.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan, arbitru de rezervă la acest meci, a reușit cu greu să calmeze spiritele pe marginea terenului. Klopp nu a scăpat de un avertisment.

În schimb, elevul germanului, Joe Gomez, a scăpat de eliminare, iar Liverpool a scăpat de un rezultat surprinzător. Campioana Europei s-a impus în final cu 2-1. Golurile ”cormoranilor” au fost înscrise de Naby Keyta (12) și Roberto Firmino (90+2), în timp ce pentru mexicani a marcat Funes Mori (14).

ADVERTISEMENT

Finala din acest sezon de la Campionatul Mondial al Cluburilor va fi Liverpool – Flamengo, sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 19:30 (ora României)

ADVERTISEMENT