Premier League

Jurgen Klopp și relația specială cu Brendan Rodgers. Vezi ce legătură există între cei doi antrenori

27.02.2019 | 12:28
Jurgen Klopp si relatia speciala cu Brendan Rodgers Vezi ce legatura exista intre cei doi antrenori

Antrenorul lui Liverpool,Jurgen Klopp, are o relație specială cu noul tehnician de pe banca lui Leicester, nord-irlandezul Brendan Rodgers. Neamțul este cel care i-a succedat lui Rodgers la timona cormoranilor în urmă cu trei ani, dar acest lucru nu îi impiedică să aibă o relație excelentă. Relație care mai este întărită și printr-un aspect mai rar întâlnit în lumea fotbalului.

După ce a încheiat conturile cu Liverpool și a acceptat oferta de a antrena pe Celtic Glasgow Brendan Rodgers s-a mutat în Scoția. El are o casă foarte frumoasă în Liverpool și tocmai această casă a fost preluată de Jurgen Klopp, care se simte excelent în locuința nord-irlandezului. Clubul Liverpool sau Klopp însuși, nu se știe care este înțelegerea între german și clubul de pe Anfield Road, plătește pentru această casă o chirie foarte mare ca preț.

Jurgen Klopp și Brendan Rodgers vor fi adversari din viitorul sezon

Interesant este că locuința lui Rodgers, în care stă Klopp din octombrie 2015, se află situată în partea de oraș din Liverpool care e dominată de albastrul celor de la Liverpool, Merseyside. Klopp a făcut o glumă când a auzit de revenirea predecesorului său în Premier League, zicând că din fericire acesta nu a preluat pe Everton, petru că atunci sigur și-ar fi vrut casa înapoi, Leicester fiind prea departe de Liverpool.

Jurgen Klopp și Brendan Rodgers Germanul stă în casa lui Rodgers la Liverpool, căruia îi plătește o mega chirie (foto)
Jurgen Klopp și Brendan Rodgers Germanul stă în casa lui Rodgers la Liverpool, căruia îi plătește o mega chirie (foto)

Brendan Rodgers nu are nici o supărare pe antrenorul german pentru că i-a luat locul la comanda The Reds. Dimpotrivă, îl felicită pentru munca depusă și se roagă ca Jurgen Klopp să mai rămână ani buni în această funcție. Explicația este și una de tip mercantilist. Cu cât Klopp stă mai mult la Liverpool și sumele intrate în cont lui Rodgers din chiria casei devin tot mai consistente. Însă ambii abia așteaptă sezonul viitor primul meci în calitate de adversari, pentru că în acest sezon nu se mai poate, jucându-se deja ambele partide.

Tags: