Fotbal international

Jurgen Klopp spune poveşti pentru adormit copiii! Clipul care a devenit viral printre fanii lui Liverpool. Video

24.05.2020 | 18:40
Jurgen Klopp spune povesti pentru adormit copiii Clipul care a devenit viral printre fanii lui Liverpool Video
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a început să spună povești de adormit copiii, iar clipul a devenit viral în rândul fanilor lui Liverpool.

Jurgen Klopp spune povești pentru adormit copiii

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a început să le citească tuturor copiilor care susțin Liverpool cartea „King Kenny”, referitoare la celebrul Kenny Dalglish, unul dintre fotbaliștii legendari ai „cormoranilor”.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul german s-a simțit foarte bine în postura de povestitor, iar videoclipul s-a viralizat rapid prin intermediul rețelelor de socializare.

Jurgen Klopp, mesaj de susținere pentru medicii englezi

Jurgen Klopp, cu stafful său, toți jucătorii, precum și cei de la a doua echipă sau de la echipa de fete a clubului, sunt conectați la ceea ce se întâmplă în bătălia contra COVID 19.

ADVERTISEMENT

Ei au decis să trimită un mesaj pentru cadrele medicale, impresionați de sacrificiul, dăruirea și puterea de luptă a acestora în tentativa lor de a salva cât mai multe vieți.

„Eu, alături de staff și de toți jucătorii de la Liverpool vrem să avem această oportunitate de a transmite un mesaj de mulțumire către toți oamenii incredibili care lucrează în serviciile de sănătate.

ADVERTISEMENT

Este incredibil ce faceți și din partea celor de la Liverpool vreau să vă mulțumesc”, a fost mesajul lui Jurgen Klopp pentru cadrele medicale din Anglia.

Am pregătit și o omletă, numai că nevastă-mea n-a fost prea impresionată și m-a pus să o refac! Am 52 de ani și încă nu știu să-mi fac nodul la cravată. Dar eu și fiul meu Dennis ne-am pus pe treabă și vă garantez că în șapte zile o să învăț!”.
„Este nevoie de tot acest timp pentru că este vorba de o mișcare a mâinilor pe care nu-s deloc obișnuit s-o fac. Trăiesc într-o zonă frumoasă și este o plăcere să ies să alerg, timp de un ceas.

Am impresia că dacă mi-ar interzice cineva aș simți teribil de grav absența acestei mișcări fizice zilnice”, a mai spus Jurgen Klopp.

Tags: