Sport

Jurgen Klopp, un car de nervi înaintea meciului cu Napoli. Ce l-a scos din minți pe antrenorul lui Liverpool. Video

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a fost deranjat când un jurnalist italian l-a întrebat dacă consideră că Napoli este un oraș periculos.
07.09.2022 | 15:18
Jurgen Klopp un car de nervi inaintea meciului cu Napoli Ce la scos din minti pe antrenorul lui Liverpool Video
Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a pierdut până acum toate cele trei deplasări pe terenul lui Napoli în Champions League. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Frământat cu probleme și pe teren și în afara acestuia, după un start nefast de sezon în Premier League și cu numeroase accidentări în rândul jucătorilor săi, Jurgen Klopp a răbufnit ieri la conferința de presă dinaintea jocului dintre Napoli și Liverpool, din prima etapă a grupei A a UEFA Champions League.

Fanii lui Liverpool au fost informați de club cum să se comporte la Napoli

Managerul german a fost deranjat de întrebarea unui jurnalist italian, care i-a cerut părerea dacă Napoli este un oraș sigur.

ADVERTISEMENT

Înaintea deplasării spre orașul de lângă Vezuviu, suporterii englezi au fost avertizați pe canalele de social media ale clubului de eventualele pericole ce îi așteaptă.

Astfel, fanilor “cormoranilor” li s-a recomandat să bea și să mănânce în hotelurile unde sunt cazați, să nu poarte haine cu însemnele clubului când călătoresc, să evite zonele situate mai departe de portul din Napoli și să viziteze orașul în grupuri cât mai mari.

ADVERTISEMENT

Niciun trei fără patru pentru Jurgen Klopp la Napoli?

Klopp este la a patra vizită ca antrenor la Napoli, unde a pierdut de fiecare dată în precedentele trei deplasări, o dată cu Borussia Dortmund în 2013 și de două ori cu Liverpool, în 2018 și 2019.

“Nu am câștigat niciodată aici. Nici cu Liverpool, nici cu Dortmund. Dar ne-am calificat frecvent în finală după ce Napoli a fost cu noi în faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Înfloresc mai târziu, cum spunem în Germania. Întotdeauna am nevoie de puțin mai mult pentru a-mi atinge obiectivele. Uneori trebuie să încerc de două ori, alteori de trei ori, iar în cazul lui Napoli, evident, de patru ori”, a spus Jurgen Klopp înaintea întrebării care l-a enervat.

Jurgen Klopp, iritat de întrebarea unui ziarist italian: “Nu sunt aici ca să ofer titluri de prima pagină”

Ziaristul italian a vrut să afle care este părerea managerului de 55 de ani despre orașul de la poalele Vezuviului, dar reacția acestuia nu a fost deloc cea dorită.

ADVERTISEMENT

“Este o întrebare jenantă venită din partea ta. Vrei să obții un titlu de primă pagină? Chiar nu înțeleg de ce mă întrebi asta. Tu ești din Napoli? Crezi că este un oraș periculos? Eu nu știu. Nu locuiesc în Napoli. Sunt protejat aici, merg la hotel și tu mă întrebi ce cred despre Napoli.

Știi exact despre ce vorbesc oamenii atunci când vine vorba de Napoli. Dacă niște suporteri se întâlnesc cu alți suporteri, atunci orice se poate întâmpla. Nu are nimic de-a face cu orașul, deci nu știu. Dar nu sunt aici ca să îți ofer un titlu de prima pagină”, a răspuns vizibil iritat Jurgen Klopp.

Meciul dintre Napoli și Liverpool, din prima etapă a Grupei A din Champions League, se dispută miercuri, 7 septembrie, pe „Stadio Diego Armando Maradona”, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT