News

Jurnalist tv, reținut 24 de ore pentru act sexual cu un minor. Postul de televiziune îi suspendă contractul. Update

Probleme mari pentru un jurnalist de televiziune. Bărbatul a ajuns să fie reţinut pentru act sexual cu un minor. Cum s-ar fi întâmplat totul și despre cine este vorba?
09.02.2023 | 12:37
Jurnalist tv retinut 24 de ore pentru act sexual cu un minor Postul de televiziune ii suspenda contractul Update
Un jurnalist Pro Tv, acuzat de act sexual cu un minor Foto: Hepta
ADVERTISEMENT
09-02-2023
10:43

Jurnalistul Marius Buga, suspendat de postul de televiziune unde lucra

Postul de televiziune Pro TV a avut o nouă reacție în urma scandalului în care este implicat corespondentul său Marius Buga, acuzat de act sexual cu minori. Jurnalistului i-a fost suspendat contractul.

Pro TV condamnă ferm comportamentul imoral și ilegal de care a fost acuzat angajatul nostru, Marius Buga. Având în vedere evoluția anchetei și prevederile legale în vigoare, contractul de muncă al acestuia a fost suspendat.

Protecția minorilor este una dintre responsabilitățile noastre cheie, ca adulți și părinți, și credem că societatea poate evolua doar dacă avem grijă de copiii noștri”, anunță Pro TV într-o nouă informare.
 

08-02-2023
14:28

Marius Buga a fost reţinut pentru 24 de ore

Corespondentul postului Pro TV în judeţul Dâmboviţa Marius Buga (42 de ani), unul dintre cei mai vechi colaboratori ai acestei televiziuni, a fost reţinut pentru act sexual cu un minor.

“La Parchetul Judecătoriei Târgovişte s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană de sex masculin pentru infracțiunea de act sexual cu un minor (…) Faţă de persoana de sex masculin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Băiatul de 16 ani a fost audiat la Poliția Târgoviște într-un alt dosar, însă pe parcursul audierilor le-a dezvăluit polițiștilor că ar fi întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

O informație fără precedent cutremură Pro Tv. Un jurnalist, mai exact unui dintre cei mai cunoscuți corespondenți ai postului de televiziune are probleme cu legea.

Jurnalistul Pro Tv care este cercetat pentru act sexual cu un minor

Ce este cel mai rău însă este că acesta este cercetat penal pentru act sexual cu un minor. Vorbim despre Marius Buga, un jurnalist cu mare experiență, despre care se spune că ar fi abuzat de un băiat.

ADVERTISEMENT

Poliția Dâmbovița anunță că în urma celor întâmplate, jurnalistul de la Pro Tv are de dat câteva explicații. Menționăm faptul că minorul care ar fi fost abuzat de către Marius Buga se afla într-un centru de copii, potrivit sursei citate.

Mai departe, jurnalistul de la Pro Tv a ajuns deja la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște în cursul zilei de marți. Procurorii l-au informat cu privire la deschiderea dosarului penal pe numele său, însă nu s-a luat nicio altă măsură.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în ciuda acuzațiilor care i-au fost aduse, jurnalistul nu a fost reținut, el părăsind ulterior sediul Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Autoritățile din Dâmbovița mai precizează că la momentul actual, Marius Buga, în vârstă de 42 de ani, are calitatea de suspect. De asemenea, sursele citite mai spun că în momentan nu pot fi făcute alte precizări publice privind acest caz, având în vedere ancheta în derulare.

ADVERTISEMENT

Și totuși cum s-ar fi petrecut totul? Conform datelor centralizate până acum de autorități, minorul, în vârstă de doar 16 ani se afla în plasament, la un centru de copii.

Marius Buga a ajuns acolo pentu a filma un reportaj, iar mai apoi, rămâne de văzut ce se va afla despre cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Reacția Pro Tv după acuzațiile aduse jurnalistului Marius Buga

O reacție în acest sens a venit și din partea celor de la Pro Tv. Postul de televiziune, care recent a început o colaborare și cu Mihai Bendeac, a aflat depre investigația care îl vizează direct pe jurnalistul Marius Buga și precizează că orice acțiune imorală, va fi condamnată.

Reprezentanții Pro Tv au preferat să nu comenteze situația, însă speră ca autoritățile să clarifice toate acuzațiile aduse la adresa corespondentului.

Sursa citată adaugă că doar în momentul în care vor exista informații relevante în acest caz, de abia atunci vor fi începute și demersurile necesare în interiorul companiei.

”Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie, condamnăm cu tărie orice acțiune imorală.

Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia.

În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, se arată într-un comunicat transmis de Pro Tv.

ADVERTISEMENT
Tags: