News

Jurnalist român, găsit mort în locuința sa. Avea doar 48 de ani

Doliu în presa din Pitești! Un cunoscut jurnalist și fotograf român a fost găsit mort în locuința sa. Bărbatul avea 48 de ani și era cunoscut cu afecțiuni medicale
28.01.2022 | 21:07
Jurnalist roman gasit mort in locuinta sa Avea doar 48 de ani
Un jurnalist a fost găsit mort în locuința sa. sursă foto: Facebook / Marius Huțanu
ADVERTISEMENT

Marius Huțanu, un cunoscut jurnalist și fotograf român, a fost găsit mort în locuința sa. Bărbatul avea vârsta de 48 de ani și era cunoscut cu afecțiuni medicale.

Jurnalist român, găsit mort în locuința sa

Marius Huțanu avea 48 de ani și o experiență în presă de aproape trei decenii.

Miercuri seară, 26 ianuarie, acesta a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Pitești.

ADVERTISEMENT

Apropiații săi au încercat să îl contacteze, însă nu a răspuns nimeni la telefon. Speriați că bărbatul ar fi putut păți ceva, aceștia au sunat la 112.

Ajunși la fața locului, medicii au fost nevoiți să declare decesul, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transport la Institutul de Medicină Legală.

ADVERTISEMENT

Potrivit medicilor legiști, jurnalistul a murit în urmă cu mai multe zile.

Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace, precum și cu diabet.

Marius Huțanu va fi înmormântat sâmbătă

Cunoscutul jurnalist va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 29 ianuarie.

“Cu durere în suflet, anunț procesiunea religioasă a defunctului Huțanu Marius Ninel.

Aceasta va fi mâine 29.01.2022 la orele 12.30 la cimitirul Sf.Gheorghe. pe Aleea principală, al 3-lea rând pe dreapta de la izvor.

Cine dorește să își exprime ultimele omagii poate veni de astăzi”, este mesajul postat pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul și-a pierdut soția în urmă cu aproape doi ani

În primăvara anului 2020, Marius Huțanu a trecut printr-o perioadă dificilă.

Soția lui a decedat din cauza unei boli grave.

“Mai 2020, ora 20. O dată pe care nu o să pot sa o uit niciodată. Este data când tu ai plecat. Departe…Cel mai drag înger al meu, am promis să te păstrez în siguranţă și să te protejez cât vei trăi, dar simt că am eşuat în datoria mea.

M-ai părăsit şi mă simt atât de înşelat de viaţă. Ai fost întreaga mea viaţă. Am visat să îmbătrânim împreună, că vom crește nepotii împreună, dar nu ştiam că toate planurile pe care le-am făcut ne vor fi nimicite”, scria Marius Huțanu la un an de la decesul soției sale.

ADVERTISEMENT

Printre mesajele de condoleanțe lăsate de cei care îl cunoșteau, se numără și câteva în care este amintită și soția lui.

“Rămas bun prieten bun! Dumnezeu să te odihnească în pace… Ai lăsat un gol imens…Măcar acum știu că ești în sfârșit liniștit lângă Mihaela…Prea devreme…”, este mesajul lăsat de o prietenă a jurnalistului.

“Dumnezeu să vă ierte, prieteni dragi! Mă gândesc că iubirea voastră a fost mult prea mare și nu ați reușit să mai stați unul fără celălalt. În Împărăția Cerului să vă găsiți liniștea și să vă continuați povestea. Vă iubesc, iar dorul de voi nu se va stinge”, este un alt mesaj lăsat pe pagina jurnalistului.

ADVERTISEMENT