Fotbal international

Jurnalista Diletta Leotta, apariție incendiară la Derby della Madonnina: „Tu ai fost trofeul?”. Foto

22.02.2021 | 18:01
Jurnalista Diletta Leotta aparitie incendiara la Derby della Madonnina Tu ai fost trofeul Foto
Jurnalista Diletta Leotta, apariție incendiară la Derby della Madonnina: „Tu ai fost trofeul?”. Foto
ADVERTISEMENT

Diletta Leotta este considerată a fi cea mai sexy jurnalistă sportivă din lume. Prezentatoare pentru platforma DAZN, ea a oferit o apariție extrem de provocatoare la derby-ul AC Milan – Inter Milano 0-3.

Jurnalista a apărut pe stadionul San Siro îmbrăcată într-o ținută mulată, albă, și a stârnit imaginația celor care au avut ocazia să vadă fotografia pe care a postat-o pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fanii au remarcat că Leotta s-a îmbrăcat foarte provocator și, dacă unii s-au minunat de formele jurnalistei, alții au criticat-o pentru că ar fi fost prea vulgară.

Jurnalista Diletta Leotta, apariție incendiară la Derby della Madonnina: „Tu ești trofeul?”

În vârstă de 29 de ani, italianca Diletta Leotta este una dintre cele mai celebre personaje din jurul Serie A. Jurnalista lucrează pentru platforma video DAZN și este prezentă la cele mai importante evenimente din fotbalul din Peninsulă.

ADVERTISEMENT

La ultimul derby dintre AC Milan și Internazionale Milano, încheiat cu victoria trupei lui Antonio Conte, scor 3-0, Diletta Leotta a surprins pe toată lumea apărând într-o ținută foarte mulată și provocatoare.

„Ești ilegală!”, „Tu ești trofeul?”, „Nu Lautaro, nu Lukaku. Ieri, Diletta a fost prima marcatoare”, „Derby-ul zoom-ului”, au scris cei care s-au mirat de look-ul sexy al jurnalistei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Au existat, însă, și fani mai puțin încântați de ținuta adoptată de Diletta, pe care au considerat-o nepotrivită pentru un eveniment atât de important în lumea fotbalului italian. „Îți iei pantaloni mulați ca să ți se vadă toate cele…”, i-a reproșat unul dintre aceștia.

Diletta Leotta a realizat, în trecut, interviuri importante cu oameni precum Jose Mourinho, Carlo Ancelotti, Paolo Maldini, Radja Nainggolan sau Cristiano Ronaldo, însă visul ei este acela de a-i intervieva și pe Lionel Messi, Neymar sau Sergio Ramos.

ADVERTISEMENT