News

Jurnalista Fanatik Mădălina Moraru a decedat la numai 29 ani. Să ne zâmbeşti de sus, Madlen!

21.04.2021 | 16:01
Jurnalista Fanatik Madalina Moraru a decedat la numai 29 ani Sa ne zambesti de sus Madlen
Jurnalista FANATIK Madalina Moraru a decedat la numai 29 ani

Din acest weekend, redacţia FANATIK este mai săracă şi extrem de tristă… Mădălina Moraru, colega ce ne-a fost alături în ultimul an, a murit în dimineaţa zilei de 17 aprilie, internată fiind, în ultima sa săptămână de viaţă, la secţia ATI a Spitalului din Botoşani.

Cine a fost Mădălina Moraru, jurnalista FANATIK decedată sâmbătă, 17 aprilie 2021. Ar fi împlinit 30 ani în luna august

Mereu cu zâmbetul pe buze, jovială şi plină de viaţă, Mădălina a fost şi va rămâne pentru totdeauna una din cele mai populare colege din familia FANATIK, iar vestea bruscă a dispariţiei sale ne-a şocat şi întristat nemăsurat.

Absolventă a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Madlen a îmbrăţişat meseria de ziarist cu pasiune şi dorinţa de a nu lăsa pe mâine ce poţi face astăzi. Dorinţă care, iată, ne-o lasă, astăzi, povaţă. Pentru că destinul necruţător i-a dat dreptate. Nu i-a oferit timpul necesar să-şi ducă visele până la capăt.

Acelaşi destin tragic ce a făcut ca ultimul său material scris la FANATIK să fie despre bogăţia pe care ne-a lăsat-o în urmă Gabi Luncă, după trecerea artistei în nefiinţă. La două săptămâni distanţă, Mădălina avea să o urmeze pe îndrăgita cântăreaţă în lumea celor drepţi. Şi să ne lase în urmă, la rândul ei, amintiri, prezenţa sa zâmbitoare şi spiritul său cald care va rămâne mereu printre noi.

madlen moraru
Ramas bun, Madlen!

Miercuri, 21 aprilie, Mădălina Moraru a fost înmormântată la Botoşani, într-un cadru restrâns, impus de condiţiile pandemiei. Din aceste considerente, Parohia romano-catolică Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din Botoşani a ţinut să transmită online slujba de înmormântare a Mădălinei

Redacţia FANATIK transmite sincere condoleanţe familiei şi logodnicului său, groaznic încercaţi în aceste zile. Dumnezeu să o odihnească!

Să ne zâmbeşti mereu, de acolo, de sus, cu aceeaşi căldură în suflet, Madlen!