News

Jurnalista Lucia Goracci, mărturii despre plângerea penală făcută împotriva Dianei Șoșoacă și a soțului ei: „M-a mușcat de mână”

Lucia Goracci a făcut plângere penală pentru sechestrare, lipsire de libertate și violențe. De ce îi acuză jurnalista din Italia pe soții Șoșoacă? Mărturiile acesteia.
14.12.2021 | 08:04
Jurnalista Lucia Goracci marturii despre plangerea penala facuta impotriva Dianei Sosoaca si a sotului ei Ma muscat de mana
ADVERTISEMENT

Jurnalista a povestit ce s-a întâmplat în ziua respectivă, când trebuia să îi ia un interviu senatoarei Diana Șoșoacă, dar lucrurile au degenerat.

Astfel, Lucia Goracci a explicat că ea a rămas pe hol în momentul în care filmarea a început, dar toate lucrurile au mers bine inițial.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Diana Șoșoacă i-a primit zâmbitoare, cu covrigei și alune pe jurnaliștii italieni.

Cum a degenerat un interviu într-o plângere penală

Totul a degenerat rapid, iar soțul senatoarei a adus un sac negru și a spus că acolo sunt puse persoanele decedate,a povestit jurnalistam conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

„Când a început filmarea eu am rămas pe hol şi am văzut că soţul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi în bucătărie”, a relatat ea.

Diana Șoșoacă a devenit foarte agitată după acest moment, iar atunci chiar le-a spus jurnaliștilor de la postul de televiziune italian RAI 1 că ea hotărâște condițiile în care va avea loc interviul.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă nu a vrut să lase echipa de filmare să plece

Echipa de filmare s-a pregătit de plecare, dar Diana Șoșoacă nu a vrut să îi mai lase să iasă, și chiar a încuiat ușa. Mai mult, ea i-a spus soțului său să sune la 112.

„După acel moment doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă. Intră în conflict şi spune că dacă nu îi convin condițiile pe care ea le hotăraște poate să plece.

ADVERTISEMENT

În acel moment echipa de la RAI 1 s-a pregătit să plece. A ieșit în hol dar doamna Şoşoacă a apărut şi a închis uşa zicând că nu ieșim nicăieri.

A spus ulterior soțului să sune la Poliţie după ce a început să țipe”, a mai povestit jurnalista din Italia.

Soțul Dianei Șoșoacă ar fi agresat-o pe Lucia Goracci

Mai mult decât atât, jurnalista a fost agresată de Dumitru-Silvestru Șoșoacă. Acesta a împins-o, apoi i-a dat masca de protecție jos și chiar a mușcat-o de mână.

„M-a muşcat de mână şi apoi am ieșit afară”, a explicat jurnalista de la RAI 1 pentru sursa citată anterior.

Lucia Goracci a depus plângere penală la Secția 4 de Poliție din Capitală pentru sechestrare, lipsire de libertate și violențe.

ADVERTISEMENT