News

Jurnalistă RTL, suspendată după ce s-a murdărit cu noroi înaintea unei transmisiuni live despre inundații

O jurnalistă RTL a fost suspendată după ce s-a murdărit cu noroi înaintea unei transmisiuni live despre inundații.
23.07.2021 | 19:07
Jurnalistă RTL, suspendată după ce s-a murdărit cu noroi înaintea unei transmisiuni live despre inundații
Jurnalistă RTL, suspendată după ce s-a murdărit cu noroi înaintea unei transmisiuni live despre inundații. Sursa foto: Capturi YouTube
ADVERTISEMENT

O jurnalistă RTL a fost suspendată după ce s-a murdărit cu noroi pe față și pe haine înaintea unei transmisiuni live despre inundații. Susanna Ohlen a fost taxată dur de postul TV pentru gestul ei.

Aceasta și-a cerut scuze, ulterior, pentru comportamentul ei, scrie Digi24.ro. Jurnalista a fost suspendată pentru că „abordarea reporterului nu corespunde cu principiile și standardele noastre”, după cum a transmis postul RTL.

ADVERTISEMENT

Jurnalistă RTL, suspendată după ce s-a murdărit cu noroi înaintea unei transmisiuni live despre inundații

O jurnalistă RTL a fost suspendată după ce s-a murdărit cu noroi înaintea unei transmisiuni în direct despre inundații. Postul TV nu a fost de acord cu comportamentul ei și de aceea a fost luată o asemenea decizie.

Ulterior, Susanna Ohlen și-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut. Jurnalista a postat pe Instagram un mesaj prin care și-a exprimat scuzele.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a justificat prin faptul că s-a simțit stânjenită să stea în fața camerelor cu haine curate întrucât îi păsa de suferința celor afectați.

Abia după ce a făcut gestul și-a dat seama că o asemenea greșeală nu trebuie făcută de un jurnalist, așa cum a explicat.

„Luni, în zona inundațiilor, am făcut o greșeală gravă. După ce am ajutat ca persoană particulară în zilele anterioare (n.r. la curățarea zonei), mi-a fost rușine să stau în fața camerei în haine curate.

ADVERTISEMENT

Apoi, fără să mă gândesc de două ori, mi-am întins noroi pe haine. Ca jurnalist, nu ar fi trebuit să fac asta niciodată. Ca o persoană căreia îi pasă de suferința celor afectați, pur și simplu s-a întâmplat. Îmi pare rău”, a transmis aceasta, potrivit publicației Der Spiegel.

Cum a fost surprinsă jurnalista

Videoclipul a apărut după ce jurnalista acuzată a ținut transmisiunea live. Aceasta a fost surprinsă în timp ce s-a murdărit, intenționat, cu noroi pe haine, având echipa lângă ea.

Susanna Ohlen s-a aplecat, la un moment dat, a luat noroi de pe jos, după care a început să-l întindă pe față și haine. Aceasta a dorit, cel mai probabil, să le dea impresia și telespectatorilor că empatizează cu cei care au fost afectați de inundații.

ADVERTISEMENT

Postul RTL a luat decizia de a o suspenda pe jurnalistă, urmând ca situația să fie analizată în curând, după care va fi luată o decizie.

„Abordarea reporterului nostru vine în contradicție în mod clar cu principiile jurnalistice și propriile noastre standarde. Am suspendat-o luni, după ce am aflat despre incident”, a transmis o purtătoare de cuvânt RTL.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri