Sporturi

Jurnaliştii cehi nu le-au băgat în seamă pe Simona Halep şi colegele ei! Moment jenant la conferinţa de presă! Video

08.02.2019 | 19:28
Jurnalistii cehi nu leau bagat in seama pe Simona Halep si colegele ei Moment jenant la conferinta de presa Video

Vineri a avut loc tragerea la sorţi pentru meciul Cehia – România din Fed Cup, iar jurnaliştii cehi nu le-au băgat deloc în seamă pe Simona Halep şi colegele ei. După ce s-a aflat ordinea disputării partidelor, ziariştii acreditaţi au putut să le adreseze câteva întrebări juătoarelor celor două echipe, însă gazdele nu au fost prea interesate de românce.

După terminarea tragerii la sorţi, jucătoarele celor două echipe au participat la o scurtă conferinţă de presă, însă româncele au avut parte de un moment jenant. Prezentatorul evenimentului i-a invitat pe jurnalişti să le adreseze întrebări jucătoarelor din România. Prioritate au avut ziariştii cehi, însă niciunul nu a avut vreo întrebare pentru Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu, Irina Begu şi Ana Bogdan, componentele echipei României de Fed Cup.

Jurnaliştii cehi nu le-au băgat în seamă pe Simona Halep şi colegele ei. “Ne cerem scuze”

Jurnaliştii cehi nu le-au băgat în seamă pe Simona Halep şi colegele ei, iar după câteva secunde de tăcere apăsătoare prezentatorul evenimentului a trecut la întrebările adresate de jurnaliştii români. Totul a fost depăşit cu o glumă, dar şi cu scuzele de rigoare pentru jucătoarele românce. “Se pare că nu sunt prea multe întrebări. Ne cerem scuze pentru acest moment”, a spus prezentatorul evenimentului.

Tragerea la sorți pentru Cehia-România în Fed Cup!Halep a făcut show la antrenament. ”Hai, Irina, facem cum vrei tu!”–-https://goo.gl/W7LSbv

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 8. Februar 2019

După ce a fost depăşit momentul jenant, Simona Halep şi colegele ei au vorbit despre planurile pe care le au pentru meciul cu Cehia din Fed Cup. Fostul lider WTA a susţinut că un scor de 2-0 după partidele din prima zi ar fi liniştitor. “Este un meci foarte important, dar putem și sper că vom câștiga. Nu contează cine joacă prima. Suprafața de joc este dificilă, dar trebuie să ne adaptăm. Un 2-0 în prima zi ar fi liniștitor, cum să nu. Avem o echipa puternică și putem învinge. Față de meciul pierdut la limită la Cluj avem mai multă experiență și maturitate. Am îmbătrânit un an sau doi, dar echipa este valoroasă și ne putem califica”, a declarat Simona Halep. Sâmbătă, de la ora 14:00, Karolina Pliskova va juca împotriva Mihaelei Buzărnescu, meciul fiind urmat de Katerina Siniakova – Simona Halep.