Sport

Jurnaliștii din Albion se așteaptă la un spectacol cu multe goluri în Anglia – România! Cine sunt tricolorii remarcați

Amicalul dintre naționalele României și Angliei, programat duminică, a stârnit un interes major în presa din Regat.
05.06.2021 | 17:21
Jurnalistii din Albion se asteapta la un spectacol cu multe goluri in Anglia  Romania Cine sunt tricolorii remarcati
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii din Anglia sunt convinși că naționala lui Gareth Southgate va obține un succes facil în fața tricolorilor, dar nu au uitat de jucătorii care, prin calitatea lor individuală, pot pune probleme defensivei din Albion.

Presa din Regat a acordat spații ample înaintea acestei înfruntări. Britanicii nu au uitat că România este una dintre puținele naționale cu palmares pozitiv în meciurile cu Anglia.

ADVERTISEMENT

Ce scrie presa din Anglia despre meciul cu România

Pentru Anglia, întâlnirea cu România este doar un meci de pregătire pentru Turneul Final al Campionatului European care va debuta săptămâna viitoare.

Pentru România este un amical de lux, cea mai importantă confruntare de când Mirel Rădoi a fost instalat selecționer.

ADVERTISEMENT

”De la Anglia te aștepți să ajungă în fazele finale la EURO, așa că nu e de mirare că este favorită certă împotriva României. Cu toate acestea, Anglia n-a mai bătut-o pe România din 1970”, au titrat jurnaliștii de la Daily Mail.

”Anglia are o echipă puternică și va dori să-și pună amprenta la EURO 2020. România, pe de altă parte, pornește cu șansa a doua. Tânărul atacant de la Rangers, Ianis Hagi, a jucat însă bine în campionatul Scoției. Și Nicolae Stanciu și Răzvan Marin pot produce probleme. Anglia va fi favorită”, au scris și jurnaliștii de la Sportskeeda.

ADVERTISEMENT

”Anglia ar trebui să fie prea puternică pentru defensiva României, indiferent de primul 11 trimis în teren de Gareth Southgate”, notează cei de la Sports Mole.

”Este greu să te aștepți la altceva decât o victorie a Angliei. Ne așteptăm ca Anglia să câștige ambele reprize. Va fi un meci cu multe goluri, ținând cont că Anglia are un atac bun, iar România suferă pe plan defensiv”, consideră jurnaliștii de la Soccer Times.

ADVERTISEMENT

Palmares pozitiv pentru România în fața Angliei

În această perioadă echipa națională a României şi-a programat două meciuri amicale, prin care Mirel Rădoi vrea să-i pregătească pe jucători pentru ultima parte din campania de calificare la Mondialul din 2022.

Tricolorii s-au duelat deja cu Georgia, în fața căreia au pierdut pentru prima oară în istorie, iar duminică, de la ora 19:00 vor întâlni Anglia, la Middlesbrough.

Ultima dată când România a întâlnit Anglia se întâmpla la EURO 2000, în faza grupelor, atunci când tricolorii se impuneau cu 3-2 și obțineau calificarea în sferturi.

Palmaresul României în fața britanicilor este pozitiv. Din 11 întâlniri ne-am impus în 3, alte 6 s-au încheiat la egalitate, iar Anglia a câștigat doar de două ori.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,65 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la meciul Anglia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT