Sporturi

Jurnaliștii din Canada, despre duelul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor. “Își va întâlni idolul din copilărie!”

28.10.2019 | 11:52
Jurnalistii din Canada despre duelul dintre Simona Halep si Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor Isi va intalni idolul din copilarie
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii din Canada au prefațat duelul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor 2019 care va avea loc azi, nu mai devreme de ora 14.00, în grupa violet. Cele două jucătoare de tenis se vor întâlni în premieră, iar canadienii susțin că Bianca va avea ocazia să își măsoare puterile cu idolul ei din copilărie.

Jurnaliștii din Canada, despre duelul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor

“Bianca Andreescu și Simona Halep, idolul ei din copilărie, se vor duela la Turneul Campioanelor. Cu siguranță, această partidă nu poate fi ratată. Bianca a jucat deja cu două dintre jucătoarele din grupa ei, pe care le-a învins. Cu Simona nu s-a întâlnit până acum”, au scris jurnaliștii de la Tennis Canada.

ADVERTISEMENT

„Bianca Andreescu a crescut cu dorința de a avea la un moment dat ocazia să joace împotriva sportivelor pe care le vedea la televizor și, de ce nu, să le învingă. După ce a făcut deja asta cu multe dintre jucătoarele aflate în circuit, Bianca o va întâlni și pe Simona Halep, fostul lider mondial, despre care Andreescu a declarat că este unul dintre idolii ei”, au scris și cei de la TSN.

Cine este Bianca Andreescu

Viitoarea adversară a Simonei Halep din grupa violet de la Turneul Campioanelor 2019 este fiica unor emigranți români în Canada, Maria și Nicu Andreescu. Bianca este născută în Canada, pe 16 iunie 2000, în Mississauga, iar acum stă în Thornhill. Aceasta a început tenisul la vârsta de 6 ani, în timp ce se afla într-o scurtă vacanță la bunici, „Bianca a încercat multe sporturi, dar acesta i-a plăcut cel mai mult. A început să joace la Piteşti, iar primul antrenor i-a fost Gabriel Hristache. Gabi este un antrenor foarte antrenant şi Bianca l-a îndrăgit mult“, spunea Maria Andreescu pentru prosport în 2017.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Bianca Andreescu fac parte din grupa violet de la Turneul Campioanelor 2019, alături de Karolina Pliskova și Elina Svitolina. De partea cealaltă, grupa roșie este formată din Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Belinda Bencic și Petra Kvitova.