Sporturi

Jurnaliştii francezi, comentariu superb la adresa Simonei Halep înaintea semifinalei din Fed Cup dintre Franţa şi România

18.04.2019 | 21:15
Jurnalistii francezi comentariu superb la adresa Simonei Halep inaintea semifinalei din Fed Cup dintre Franta si Romania

Jurnaliştii francezi fac un comentariu superb la adresa Simonei Halep! Semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România se apropie tot mai tare, iar jurnaliştii francezi scriu cu entuziasm despre confruntarea în care o găsesc principală adversară pe Simona Halep. Românca în vârstă de 27 de ani i-a cucerit pe francezi prin modestia, discreţia şi spiritul său de luptă, fapt pentru care aceştia vorbesc doar la superlativ de campioana en-titre de la Roland Garros.

Francezii scriu la superlativ despre Simona Halep înaintea semifinalei din Fed Cup dintre Franţa şi România

Jurnaliştii francezi de la France Guyaneau avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei, pe care o consideră o adevărată conducătoare a circuitului feminin, în ciuda faptului că nu se bucură de aceeaşi atenţie pe care Serena Williams sau Naomi Osaka o primesc la nivel mondial. Francezii sunt uimiţi de discreţia de care Simona Halep poate da dovadă.

“Discretă, muncitoare şi neobosită. Simona Halep, principalul pericol pentru Franţa, a devenit una dintre cele mai formidabile jucătoare din circuit cu multă răbdare şi fără zgomot. Nu-i place să vorbească mult despre ea. Nu există controverse, nu face declaraţii gălăgioase, nu are căderi nervoase. E aproape un anti-star. Nu primeşte aceeaşi atenţie în media precum Serena Williams şi Naomi Osaka. Şi totuşi, jucătoarea din Constanţa a terminat ultimele două sezoane pe primul loc în clasamentul WTA şi a câştigat Roland Garros. Dacă circuitul WTA îşi caută o adevărată şefă de ceva timp, Simona este una dintre puţinele jucătoare ce pot primi acest titlu neoficial”, au scris aceştia în ultimul articol scris pe tema confruntării din Fed Cup dintre Franţa şi România.

Jurnaliştii francezi fac un comentariu superb la adresa Simonei Halep

Julien Benneteau, declaraţii despre Simona Halep, principalul pericol pentru Franţa

“Atuul României este Halep. Este liderul incontestabil al naţionalei României, o jucătoare completă. Halep joacă bine pe orice suprafaţă, nu se pune problema să fie avantajată că jucăm pe zgură. Halep are însă şi câteva puncte slabe pe care vom învcerca să le exploatăm. Dar şi Begu sau Buzărnescu sunt jucătoatre puternice, iar poziţiile lor din clasament stau mărturie”, a declarat Julien Benneteau la conferinţa de presă.

Tags: