Sport

Jurnaliștii Pro TV, prăduiți de hoți la EURO 2024 din Germania! Ce au reușit să fure: „Doar cu ăsta am mai rămas. Fac un apel către cei care ne urmăresc”

Campionatul European de fotbal din Germania nu e motiv de sărbătoare pentru toată lumea! Jurnaliștii Pro TV au fost prăduiți de hoți.
21.06.2024 | 14:50
Jurnalistii Pro TV praduiti de hoti la EURO 2024 din Germania Ce au reusit sa fure Doar cu asta am mai ramas Fac un apel catre cei care ne urmaresc
Jurnaliștii Pro TV, prăduiți de hoți la EURO 2024 din Germania! Ce au reușit să fure și la cât se ridică prejudiciul // Montaj foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Pro TV este televiziunea care transmite toate meciurile de la EURO 2024 în România. Postul din Pache Protopopescu a trimis mai multe echipe de jurnaliști în Germania, însă aceștia au trăit și un șoc imens joi, 20 iunie.

Jurnaliștii Pro TV, prăduiți de hoți la EURO 2024 din Germania! Ce au reușit să fure: „Doar cu ăsta am mai rămas. Fac un apel către cei care ne urmăresc”

Aflați în Germania unde pregăteau diverse materiale jurnalistice, reporterii și cameramanii de la Pro TV s-au trezit că li s-a furat geanta cu obiectivele pentru camerele de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută chiar de unul dintre operatori în direct la studioul EURO Pro TV de după Spania – Italia 1-0. Este vorba despre Radu Bunescu, operator vechi la Pro TV, care a dezvăluit că a fost prădat de hoți în Germania.

Totodată, omul de televiziune susține că a mers la poliția germană imediat după incident. A făcut și un apel în direct la TV pentru recuperarea obiectivelor dispărute. Din informațiile FANATIK, paguba este însemnată: aproximativ 6.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Dacă ați văzut în unele filme că cineva schimbă o geantă cu o altă geantă, nouă nu ne-au schimbat-o. Eram lângă gara din Koln, imediat după ce am terminat de filmat materialele, într-un moment de neatenție am rămas fără geanta cu obiective.

Avem doar acest obiectiv prin care ne vedeți acum. Am fost la poliție. A fost simplu. Am dat o declarație despre cum s-au întâmplat lucrurile. Au spus că au văzut pe cameră cum s-a întâmplat totul și ne-a spus să sperăm.

ADVERTISEMENT

Fac și eu un apel către cei care ne urmăresc, dacă știe cineva vreo metodă prin care le pot recupera, fac cinste”, a declarat Radu Bunescu, operator Pro TV aflat în Germania, în direct la studioul EURO. La finalul intervenției, atât operatorul, cât și reporterul Constantin Toma, au mai cerut o dată ajutorul oamenilor în acest caz.

Pro TV, profit de peste 300 de milioane de euro în ultimii 6 ani!

Pro TV este unul dintre cele mai vechi și mai urmărite posturi TV din România. Faptul că este extrem de respectat în piața media o demonstrează și cifra de afaceri din ultimii șase ani.

ADVERTISEMENT

În fiecare an din ultimii 6, Pro TV a fost pe plus, scrie Golazo.ro. Concret, cel mai mare profit l-a avut postul din Pache Protopopescu chiar în anul 2023. 59.5 milioane de euro a reprezentat profitul Pro TV anul trecut, ținând cont și de faptul că a înregistrat 932 de angajați.

În altă ordine de idei, site-ul oficial al UEFA a citat FANATIK pentru interviul cu Anghel Iordănescu. Echipa de jurnaliști a FANATIK, prezentă la EURO 2024 în Germania, a realizat nenumărate materiale exclusive, iar interviul cu Anghel Iordănescu a fost unul dintre ele.

ADVERTISEMENT