Simona Halep

Jurnaliștii site-ului WTA, impresionați de Simona Halep: „Nu a ieșit pe teren, dar ține legătura cu antrenorii săi”

27.04.2020 | 10:40
Jurnalistii siteului WTA impresionati de Simona Halep Nu a iesit pe teren dar tine legatura cu antrenorii sai
ADVERTISEMENT

Simona Halep a oferit un interviu pentru jurnaliștii site-ului WTA, iar aceștia au rămas impresionați de felul în care gestionează românca situația, chiar dacă nu a ieșit din casă.

Jurnaliștii site-ului WTA au fost impresionați de Simona Halep

Jurnaliștii de la WTA au rămas impresionați de Simona Halep și au evidențiat faptul că românca ține legătura permanent cu antrenorii săi, deși nu a ieșit din casă din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Halep nu a ieșit pe teren, dar ține legătura zilnic cu antrenorii săi, Darren Cahill și Artemon Apostu Efremov, și cu cei din echipa sa”, au notat jurnaliștii.

„Această pauză competițională m-a ajutat să mă recuperez la picior și mi-a dat posibilitatea să-mi petrec timp cu familia mea, să mă trezesc mai târziu, să văd filme și să gătesc”, a declarat Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill, de acord cu fuziunea dintre ATP și WTA

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, susţine ideea fuziunii forurilor care conduc circuitul masculin (ATP) şi pe cel feminin (WTA), el consideră că tenisul ar fi astfel mai simplu penru sportivi şi pentru fani.

„Cred, ipotetic, că ar fi o poziţie foarte bună pentru un jucător de tenis, pentru că ştii că fiecare decizie luată este luată în interesul sportului”, a spus Darren Cahill pentru jurnalul național Reuters.

ADVERTISEMENT

„În acest moment, ca fan al tenisului, dacă încerci să te uiţi la meciuri, că este Cupa Davis, Fed Cup, WTA, ATP, că sunt turnee mici… sunt atât de multe platforme diferite pe care un fan trebuie să se înscrie.

Este bulversant. Şi în social media va fi mult mai simplu în cazul fuziunii celor două circuite. În loc să concureze unul împotriva altuia pentru staţiu social media, totul va fi unit.

ADVERTISEMENT

În acest moment, băieţii sunt mai puternici la masa negocierilor în ceea ce priveşte drepturile TV. Cred că va accepta toată lumea asta (fuziunea)”, a continuat antrenorul australian.

Evident, vor fi unele resentimente din partea unor jucători din circuitul masculin, dar cred că majoritatea va vedea avantajele şi va înţelege că este ceea ce trebuie făcut”, a mai spus Darren Cahill.

ADVERTISEMENT