Sport

Jurnaliștii spanioli au făcut anunțul despre viitorul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Jurnaliștii spanioli de la Mundo Deportivo au făcut anunțul despre viitorul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, însă veștile nu sunt bune.
05.07.2024 | 22:30
Jurnalistii spanioli au facut anuntul despre viitorul lui Horatiu Moldovan la Atletico Madrid
Jurnaliștii spanioli au vorbit despre viitorul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Portarul român nu va primi multe șanse nici în sezonul următor în echipa lui Diego Simeone, motiv pentru care ibericii vorbesc despre o posibilă plecare a lui Horațiu Moldovan de pe „Wanda Metropolitano”.

Jurnaliștii spanioli au vorbit despre viitorul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Jurnaliștii spanioli de la Mundo Deportivo îi dau vești proaste lui Horațiu Moldovan, despre care au scris că are șanse mari să plece de la Atletico Madrid: „Horațiu Moldovan are cele mai mari șanse să plece de la Atletico Madrid”.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan a fost în lotul României pentru Campionatul European din Germania, însă nu a apucat să joace niciun meci, titular incontestabil fiind Florin Niță, care a avut un EURO 2024 reușit.

De cealaltă parte, nici la Atletico Madrid lucrurile nu sunt diferite, acolo unde Jan Oblak este titular, iar echipa gândită de către Diego Simeone pentru sezonul următor începe tot cu fotbalistul sloven în poartă.

ADVERTISEMENT

„Vreau să plec de la Atletico Madrid!”

Horațiu Moldovan a recunoscut că își dorește să joace mai mult și că vrea să plece de la Atletico Madrid: „Nu sunt genul căruia îi place să facă excursii, așa pe românește.

Nu știu dacă vara asta, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunități apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European și apoi vedem ce oferte apar”.

„Am mai văzut asta, că m-am dus la Atletico Madrid pentru că am ales banii. Uite, o spun acum în exclusivitate, Betis îmi dădea mai mulți bani decât Atletico Madrid și totuși n-am ales banii.

ADVERTISEMENT

Aveam mai mari șanse să joc la Betis, de acord, dar așa a fost să fie. Nu poți refuza Atletico Madrid, dar eu nu sunt genul căruia îi place să facă excursii, deci clar îmi doresc să joc”, a mai spus Horațiu Moldovan, la podcastul „Tare de tot”.

ADVERTISEMENT