Fotbal international

Jurnalistul spaniol infectat cu coronavirus la Atalanta – Valencia a povestit coșmarul prin care trece: „Sunt complet izolat”

10.03.2020 | 17:21
Jurnalistul spaniol infectat cu coronavirus la Atalanta  Valencia a povestit cosmarul prin care trece Sunt complet izolat
ADVERTISEMENT

Kike Mateu, jurnalistul spaniol care a fost infectat cu coronavirus după o călătorie în Milano pentru meciul din „optimile” Champions League dintre Atalanta și Valencia a povestit într-un interviu pentru bleacherreport.com prin ce a trecut.

Jurnalistul spaniol infectat cu coronavirus a povestit prin ce a trecut

Kike Mateu este un jurnalist celebru în Spania și a fost prezent la Milano, pentru a relata ce s-a petrecut în Atalanta – Valencia, 4-1. La revenirea în țară, Kike nu s-a simțit bine și a hotărât că este mai bine să consulte un medic.

ADVERTISEMENT

În urma controlului, medicii au depistat că jurnalistul a fost infectat cu coronavirus, motiv pentru care l-au izolat pe Kike Mateu.

„Sunt complet izolat”

Kike Mateu a povestit prin ce proceduri a trecut după ce a fost internat în spital. Începusem să mă simt rău, dar nu am crezut că este ceva serios. Aveam aceleași simptome ca atunci când aveam o banală răceală. Aveam nasul înfundat și nu mă simțeam prea bine.

ADVERTISEMENT

Pentru că am fost în Milano m-am gândit că este important să confirm dacă am sau nu coronavirus, decât să mă prefac perfect sănătos și să merg la muncă.

În prezent sunt complet izolat, cei care sunt infectați trebuie să fie complet izolați de restul lumii. Presupun că mai sunt și alți oameni izolați în spital, dar nu știu. Nu am nicio informație despre ceea ce se întâmplă afară.

ADVERTISEMENT

Nu pot să văd pe nimeni. Nimeni nu are voie să mă vadă, iar toate aceste lucruri mi se întâmplă de nouă zile. Sunt destul de plictisit.

Am cărți pe care să le citesc, am o tabletă și pot să mă uit la TV, dar după o vreme te plictisești și simți că ai nevoie de alte lucruri. Vreau să mă plimb din nou pe străzi, să respir aer proaspăt și să merg la plajă”.

ADVERTISEMENT

„Sunt trei sau patru doctori care mă tratează. În fiecare zi vin să vadă cum evoluează starea mea de sănătate și îmi explică toate testele medicale pe care mi le fac. La felul în care sunt eu acum, aceștia vin doar o dată pe zi să vadă dacă sunt bine.

Mi-ar plăcea să știu când o să ies, dar nimeni nu știe cât timp voi mai sta aici. Visez ca atunci când voi ieși să stau cu familia și prietenii, să beau o bere și să râd de ghinionul pe care l-am avut să fiu infectat de acest virus.

Oamenii trebuie să fie calmi și să nu sepanicheze. Eu acum mă simt mult mai bine, am rămas doar cu o tuse, în rest nu mai am febră și nu mai strănut”, a mai spus jurnalistul spaniol.

ADVERTISEMENT
Tags: